Mitt jobb

Lite lunch och efter att ha tagit en skön solpaus utomhus i en kvart och njutit av en naturdietslunch(bläääh) är jag tillbaka på jobbet. Det är mycket nu på jobbet lär jag säga. Det känns som om jag har miljoner saker att komma ihåg och mitt skrivbord syns knappt för alla post-it-lappar! Fast som jag skrivit tidigare trivs jag klart över förväntan med mitt nya jobb och känner också att det passar mig bra.

När jag gick Fritidsledarlinjen på Lillsved kallades jag nån gång för "spänningsdämparen" och den egenskapen har jag verkligen fått leta fram de senaste dagarna när jag haft långa samtal med tjafsiga personer via tolk. Även polisen är inblandad och det är ju trist när det hotas, bråkas mm. när det är små oskyldiga barn inblandade. Hur som helst är jag glad över att jag fick erbjudandet om att jobba just här och förutom att kollegorna är lite väl frossiga när gäller att fika godsaker som gör det svårt för mig så är de kanon liksom chefen!

Den enda lilla oron jag kan känna över jobbet är att den ordning och reda jag skapat på alla "mina" hushåll jag ansvarar för kommer raseras under de fyra månader jag snart är pappaledig. Fast det är smällar jag kan ta med tanke på den underbara tid man har framför sig hemma med Max!


Kommentarer >>
Postat av: pangis

Hade behövt en spänningsdäpare igår på mitt jobb..;-)

2008-04-24 @ 14:20:39
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mattias

Ja jag läste om det! Otäckt och jag är rätt glad att ingen av de lite smålabila personer jag träffat på sistonde har fått nåt "rus".
Man kanske ska ta jobb som spänningsdämparkonsult eller nåt :) Fast tyvärr finns det så många med mycket skit i bagaget så det hjälper inte hur man än gör med dem verkar det som.

2008-04-24 @ 16:14:40
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: pangis

Vår SYV är en kvinna med dylik effekt.. Hon har tagit ner honom idag.. men var tyärr inte där igår..

2008-04-24 @ 20:01:12
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0