Lördag

Så härligt med helg och vårväder dessutom!!! Vi började dagen med en promenad ner till centrum för lite shopping nu när vi fått lön. Tina köpte efter mitt tjat ett par rejäla Oasics joggingdojor som var rätt dyra men man ska inte snåla när det gäller skor tycker jag. Själv hittade jag en jacka och ett par nya Nudiejeans på Sandegårds. Lite svårt det här när man pendlar upp och ner 3-5 kilo i vikt eftersom det blir svårt med storleken på kläderna men jag tror jag närmat mig min önskevikt någorlunda. Roligt att få handla lite till oss själva också eftersom vi oftast prioriterar nya kläder till Max. Jag måste köpa lite nya tröjor, skjortor och skor också men får kika på det när vi åker ner till Sth om någon helg.

Sen blev det stressigt då jag skulle spela innebandy 12:30 så vi fick ta en rask promenad hemåt och så skyndade jag mig iväg. Känner mig på väg att bli förkyld så egentligen skulle jag avstått men var ju så sugen. Nu efteråt blev förkylningen som befarat sämre fast det kanske känns bättre efter några glas vin ikväll!

På eftermiddagen/kvällen ska vi alltså hem till "Nisse" och Susanne i Årsunda på lite grillning/partaj med 4 andra par. Det är bara vi som har barn med och vi får hoppas att det går ok med Max ikväll då. Ska bli roligt hur som helst att få umgås lite med trevliga människor och att få grilla för första gången i år. Nu ska jag kika lite på Chelsa-Man United medan Tina och Max vilar middag. Sen blir det ombyte och iväg till Årsunda. Trevlig helg!

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0