Helgen

Ännu en lugn skön helg och med det Aprilvädret som har varit i helgen har man inte direkt haft någon lust att vara ute heller. Skönt att bara vara hemma och städa, greja och umgås med Max på helgerna tycker vi och speciellt nu när man försöker ha en lite sundare period i livet. Från slutet av April och i Maj så vankas det en hel del fester/evenemang förresten vilket förstås också ska bli väldigt roligt.

 Lite innebandy igen i lördags för tredje dagen i rad vilket mina ljumskar inte tycker om men roligt var det. Min gamle innebandypolare Robban Spurney ringde två gånger i Lördags och försökte få mig att hoppa in och spela för Alba!!! i en veteranturnering på Träffen. Vi som var gamla Storviks IF var också inbjudna men eftersom flera av det gamla gänget inte kunde vara med så tackade vi nej. Hade varit roligt som fan annars att få spela mot Fornudden, GGIK, Alba och  Hudik/Björkberg (Där Jeppo vår gamle lagkompis var med) mm. Hur som helst så tackade jag efter lite beslutsångest nej till att åka in och representera laget som under en tioårsperiod var våra stora ärkefiender inom innebandyn.

Max har varit väldigt glad i helgen förutom igår kväll/natt när han inte alls var på något bra humör. Mycket skrik och grin inatt men det kanske beror på att han är lite förkyld eller så var han bara övertrött. Detta innebär att även jag som alltid skryter om mitt lilla sömnbehov också är övertrött idag men bara man kommer upp så är det ju lugnt. Ikväll ska Tina på vattengympa och jag får se vad Max och jag hittar på då. Kanske en promenad i ruskvädret eller nåt.

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0