Avbruten festkväll

Det blev inte sån långvarig festkväll för oss igår eftersom Max som var förkyld inte alls var på humör där på kvällen. Vi kom ut till Nisse och Susanne vid 17-tiden och åkte hemåt vid kl 21 då Tina mest hade fått försökt trösta vår son hela kvällen. Vi hann alla fall grilla lite och surra lite med de andra några timmar men det är ju så typiskt att Max blir sådär tokledsen/förkyld just precis denna kväll. Så fort Max såg något annat ansikte än Tinas så blev det surläppX10 och grin så det var liksom ingen mening att vara kvar. Jag hade förstås kunnat stanna kvar själv eftersom även Perra var där själv när Karin var hemma med sjukt barn också men kände mig inte heller så pigg och ville hem. Stort tack ändå till Nisse och Susanne som hade anordnat ännu en trevlig tillställning med god mat mm. Det märktes att jag varit lugn med festandet en tid för jag var ganska lättpåverkad igår och yr som jag ibland kan vara råkade jag ta på mig fel jacka hem. Det upptäckte jag senare på Ica när Perras plånbok i innefickan var bra mycket tyngre än min :)

Med tanke på hur Max har låtit nu inatt med sin hosta och slemmiga hals så förstår jag att han inte alls mådde bra igår lillgubben. För övrigt mår inte "storgubben" särskilt bra heller och det känns som om jag har halsfluss. Helt omöjligt att somna med huvudvärk och svidig hals så jag tassade ner till tv-soffan istället. Jag fick fördriva tiden inatt med att kolla på Liverpools match i efterhand och sen även se Montreal-Philadelfia som sändes inatt. Har väl sovit mellan kl 4 och 6 och typiskt att man blev sjuk nu när jag kommit igång så bra med träning på sistonde. Fast o andra sidan har jag inte varit förkyld på över 1 år vilket är anmärkningsvärt då det tidigare i livet räckte med att någon nös på tv så blev jag smittad.

Huvudsaken nu är ju att Max blir piggare så fort som möjligt men det blir nog nåt jobbigt dygn nu när han har sån hosta och inte kan de ju snyta sig de små bäbisarna heller. Vi hade väl planerat lite inoljning av våra altaner, utemöbler och att så gräs idag men det får vänta tills nästa helg känner jag. Nu ska jag återgå till tv-soffan och välja nåt på hårddisken. Jag tror det får bli något avsnitt av Dexter eller så ska jag se när Berg flyttar in hos Bert!


Kommentarer >>
Postat av: alexandra

Åh vad jag känner igen det där! Jobbigt med sjuka barn!!! Krya på er :)

2008-04-27 @ 08:03:55
URL: http://whattowear.blogg.se
Postat av: carro

kul blogg..
Ha en bra dag.
Kram

2008-04-27 @ 08:19:02
URL: http://underbliven.blogg.se
Postat av: Frippo

Men är det inte konstigt, jag började springa och vips blev jag så förkyld som ingan annan varit. Det har inte gått över ännu och det är snart tre veckor sedan... Träna är mao = osunt...

Jag ska testa igen imorgon så får vi se.

Trist när Max får sån kväll när ni äntligen ska göra nåt kul.

Bert = kung... !

2008-04-27 @ 08:42:08
URL: http://frippo75.blogg.se
Postat av: Mattias

Carro/Alexandra/ Tack tack :)

Frippo/
Ja nu blir det väl några dagars vila från träning och vips är man tillbaka med +3-4 icke önskvärda kilon och dålig kondis :(
Håller med om Bert, blir ju alltid bra tv med honom om inte annat :)

2008-04-27 @ 10:54:48
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: pangis

Inte lätt att vara liten och förkyld.. klart man blir surläåå då:-) Men sötaste surläppen någonsin är han i allfall eran Max:-)

2008-04-27 @ 14:27:27
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mattias

Pangis/
Ha ha ja jag måste fota några nyare surläppar och lägga in senare. Han kämpar på bra stackars max med sin hosta och snörvel hur som helst och håller humöret bra uppe. Värre med pappan för ni tjejer vet ju hur hårt förkylningarna slår till för oss killar ;)

2008-04-27 @ 16:57:26
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0