Anders Timell

Tog en promenad till jobbet imorse i detta fullständigt onödiga dryga snöplask. Lyssnade som vanligt på Äntligen Morgon med Adam Alsing och gänget. Fotbollsfrun vars blogg jag brukar läsa då och då var gäst i studion och sen rasade som vanligt Anders Timell in i studion för att prata sport. Herr Timell är ju helt galen och ibland tycker jag han är djävligt rolig men ibland blir han bara för mycket. Däremot måste jag ge honom stor cred för att han tydligen tidigare i veckan varit lite bitsk mot Alex Schulman i direktsändning vilket denne inte gillade. Bra om fler folk ger Schulman lite av sin egen skit tycker jag!

Att han får tycka till om Sport i radio, Expressen och alla möjliga ställen beror ju enbart på att han törs tycka en djävla massa fast han har noll koll egentligen. Imorse frågade han t ex Adam om Håkan Loob var rightskytt eller leftskytt på sin tid. Nu förstår kanske vissa av er ingenting o att det verkar skitlöjligt :) men för oss sportintresserade blir en sådan fråga nåt man retar sig på när han ska föreställa en 50-årig kunnig sporttyckare!  Jaja i dagens samhälle kan man komma väldigt långt på att sticka ut så är det bara och jag kan på sätt och vis köpa att folk hellre hör honom i en sportpanel än Lars Lagerbäck eller någon "sådan" person.


Bilden är från mixmegapols hemsida

Kommentarer >>
Postat av: pangis

Vad var han då? Loob? Right or left? Jag har en sporttokig kompis som döpte sin förstfödda till Håkan efter just nämnde Loob..

2008-04-10 @ 10:07:19
URL: http://www.panbrudne.blogspot.com
Postat av: Mattias

right :)

2008-04-10 @ 10:41:07
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: Anna

Haha!! Nä vi har inte skaffat hus än :). Men med lite ommöblering och ta ner gamla möbler till källaren så ska nog problemet vara löst :) Har jag tänkt iaf!

2008-04-10 @ 16:06:08
URL: http://levinda.blogg.se
Postat av: Sporttyckaren

Alla som är lite insatta i sport vet väl att looben var rightare och hade en låg åkstil, för det kan väl inte vara vi som är skadade ??? haha.
Trevlig Blogg och som du sa, alltid kul med sport i bloggform =) Du liger numera bland mina favoriter och funderar till och med att länka till din sida =)

2008-04-10 @ 18:05:52
URL: http://sporttyckaren.blogg.se
Postat av: pangis

Nu är jag sporttokig.. men jag hade noll koll.. :-)

2008-04-11 @ 10:18:28
URL: http://pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mattias

Sporttyckaren/
Trevligt!

Pangis/
Du är ursäktad då du inte sitter i radio och utger dig för att vara expert heller :)

2008-04-11 @ 14:28:09
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: pangis

Tack för det:-) Men jag minns VM guldet.. -87 eller var det -86? Hur som helst så var det ett jäkla partaj natten lång! Loob och han Thomas Sandberg..nåt??
var kungar!..länge.. Hahah vilket minne jag har: Trevlig helg till er tre!

2008-04-11 @ 20:36:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0