Uppdatering

Det blir verkligen inte mycket bloggning numera och jag grunnar ju ofta på att lägga ner bloggandet men sen får man lite tid över och tycker att det är roligt igen så som vanligt så får vi se. Den tiden som finns för lugn bloggning är ju på kvällarna när Maxen har somnat och nu är det en period där det alltid är sport på tv:n som jag vill se med hockey-VM, champions league, europa league mm. Jag kör väl på med några inlägg i stöten när jag får lust hur som helst.

Förra veckan var jag till Stockholm med jobbet Ons-Fre och vi hann med lite härliga uteserveringssittningar efter konferensen. Fantastiskt skönt väder och ljuvligt att ta några öl på uteserveringar i Kungsträdgården. Jag har många trevliga arbetskollegor men de flesta av "gubbarna" är ju lite äldre än mig och några av dem så sjukt snåla så det skulle kunna vara lite roligare men vi har det ändå rätt trevligt när vi åker iväg så där.

Max har ju lite besvär med pollen men de sista dagarna har han varit bättre och hans dryga natthosta har äntligen försvunnit. Just nu är han väldigt glad och harmonisk och vi har haft fem dagar denna vecka där dagislämningar, hämtningar och umgänget på kvällarna varit väldigt trevliga utan trotsbråk mm. Max var ju rolig den där morgonen nu när det plötsligt började vräka ner snö. "Pappa, var sommaren så här kort?" frågade han mig när vi gick till dagis den morgonen.

Något roligt som hänt är att vi har bokat resa! Vi åker till Turkiet den 24 Maj och jag kommer återkomma om det senare. Vi får verkligen gräva djupt på våra bankkonton för att ha råd med denna resa och Tina var väl lite sugnare på mig att resa men nu känns det bra att den blir av. Tina är jätteduktig nu och när hon kommer hem från jobbet så ägnar hon stor del av kvällarna till att sälja saker på Tradera så vi får in pengar, kanon!

Var ju sjuk en del av förra veckan och har fortfarande halsflussont i halsen varje morgon men nu har jag alla fall tränat lite den här veckan med jogging i Måndags, innebandy Ons-Tor-Fre, så skönt!!! I helgen ska jag antingen prova ta en lite längre joggingtur eller så blir det en tennis inomhus mot Wanke imorgon fm. Djäklar vad jag längtar till grustennisbanan i Storvik öppnar igen så att jag och Wanke kan köra våra tennisar där, finns inget roligare!!!!

Kommentarer >>
Postat av: ullrika

Det låter underbart med en semesterresa! Och inte är det länge tills ni åker heller, härligt!

2011-05-06 @ 13:37:38
URL: http://ullrika.se
Postat av: M E R E I

- Då hoppas jag att du hejar på Roma! Kram!

2011-05-07 @ 02:10:57
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0