Stolpe ut Brynäs

Igår hade jag gärna åkt in på Brynäsmatchen men jag känner mig inte bra i magen nu heller även om det är långt ifrån lika smärtsamt som under Fredagsnatten. Hur som helst så är det ingen höjdare med magknip så jag valde att bara vara hemma och även att skippa innebandyn motvilligt. Dessutom är min trötthet just nu efter nätterna som varit enorm. Ingen av mina tv-kanaler sände ju matchen så jag har ju bara sett bilder och läst om matchen i efterhand men kan ju konstatera att Brynäs verkligen har lite stolpe ut i denna kvartsfinalserie mot Färjestad.

Jag ska villigt erkänna att jag inte trodde Brynäs skulle ha någon chans alls mot Färjestad men nu har de spelat jämt mot dem i tre raka matcher så det känns surt att de inte haft lite medflyt i hemmamatcherna för nu är säsongen  gissningsvis snart över för Brynäs del eftersom FBK leder med 3-1 i matcher. Med alla skador så får Brynäs alla juniorer alla fall samla på sig värdefulla erfarenheter inför framtiden. Som Brynäsare får man vänta på de stora framgångarna och istället minnas tider som den i klippet nedan.

Ikväll ska jag nog kika på AIK-HV71 där "gnaget" leder med 3-0 i matcher vilket är helt otroligt!!


Kommentarer >>
Postat av: alex

Tycker brynäs gjorde sin bästa match igår och mer än i dom andra matcherna hade det känts rättvist med vinst. Blir lite för ivriga när det hettar till och sen så MÅSTE man ha en målvakt som kan göra avgörande räddningar ibland.

2011-03-15 @ 17:01:40
URL: http://alst74.blogspot.com
Postat av: Mattias

Ja man kan ju se nu vad AIK gör med V Fasth i mål, han är övergrymt tät!!!



Bara att hoppas att unga spelare som Ekholm och Silfverberg stannar nästa säsong också samt att Svedberg kan få vara hel o bli en bra förstekeeper.

2011-03-15 @ 22:03:27
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Nina "Morgonpigg 3 barnsmamma"

Sonen är gnagare och lyckades vara och titta på sista matchen inför slutspelet. Gissa om han var överlyckligt? Vet inte vad för ont jag gjort som fick en gnagarson! :)))



Hoppas magen är bättre nu!

2011-03-18 @ 09:13:22
URL: http://niiinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0