Mästarnas mästare

I Söndags startade SVT Mästarnas Mästare igen och även om det fanns en del roliga namn med i årets upplaga så var det tyvärr en del trista namn med också om man får skriva så. I tävlingarna så imponerade Ingemar Stenmark precis som vanligt när han deltar i såna här sammanhang. Vilken hjälte han är Stenmark och han lär väl vara en storfavorit till att ta hem hela tävlingen i konkurrens med Hanna Ljungberg då kanske.

Någon som också imponerade stort var Evy Palm som visade en osannolik styrka när hon vann den där tävlingen där de skulle hänga så länge som möjligt. 68 år har den gamla maratonlöperskan hunnit bli men still going strong! Kul att Pekka Lindmark var med också även om han inte lär bli långlivad med tanke på att han inte ens tränade som aktiv. Tävlingarna är roliga att se men också att se hur de fungerar ihop utanför vad gäller sociala.


Kommentarer >>
Postat av: Johan

Förutom matcher är det sällan jag bokar upp mig för tv, men det här ska vi följa på söndagarna! Tror som du att Stenis blir svårslagen i de fysiska grenarna, kanske han missar på teorin med frågor om varandra etc? Där brukar tjejerna vara bra så Hanna och Marianne kan gå långt.

2011-03-29 @ 13:41:41
Postat av: M E R E I

- Beklagar Pools förlust /;

2011-04-03 @ 02:41:45
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0