Magsjuka

Efter magkrämporna förr förra helgen så kom ju sen veckan där Max var hemma magsjuk och med sin nyfunna nötallergi. Som befarat så började jag känna mig konstig i magen på Onsdagskvällen och på natten bröt helvetet ut. Det finns ju olika nivåer av magsjuka men det är något med mig som gör att jag alltid får starka symptom av magsjukor. När man hör andra beklaga sig för att de fick magsjuka och behövt kräkas två gånger så behöver jag oftast spy 25 ggr och toabesöken den här perioden har väl varit över hundratals.

Finns inget vidrigare än när man känner att man kommer att spy men det drar ut på tiden en timme o man mår så illa så det inte går att ligga still. Hur som helst så efter 1,5 dygn när jag bara låg utslagen så har det ju sen handlat om att försöka få i sig vätska och så har det blivit en hel del filmtittande. Från Onsdagens lunch tom Måndag lunch så åt jag bara en banan, lite blåbärssoppa o ett vitt bröd men igår kväll (Mån) så åt jag kyckling, potatis o sås som jag fick behålla och det var sååå gott.

Förutom magsjukan så är det ju mina andra magproblem som oroar mest då jag känner att något ofta är fel i min mage. Det känns ofta som om jag har fått en box i solarplexus så det nästan blir jobbigt att prata och det är ju där magmunnen sitter men de har ju inte hittat nåt fel efter en massa undersökningar så vet ej vad jag ska göra. Idag Tisdag så vaknade jag och kände mig helt bra i magen för första gången på 2 veckor vilket kändes så djävla skönt. Så imorgon blir det jobb igen och jag bara håller tummarna för att magkrämporna håller sig borta.

Kommentarer >>
Postat av: ullisar

Jag känner EXAKT samma! "Det var så besvärligt ojojoj men efter en dag var jag som vanligt igen!" Då vill jag skrika och slåss! :(Eftersom jag är som du kan jag nu tipsa om att vi gör fel. Infektionen i kroppen måste ut. Alltså är det på sätt och vis vårt eget fel att vi inte blir friska fortare. Kräkas så mycket som möjligt är det råd jag fått från kan man säga. Låter ju fint. Verkligen. Jag vill verkligen ALDRIG mer ha magsjuka. Huää.ps. tänk då på att jag mådde skitkass under båda mina graviditeter. men kunde inte spy. hejja.ps igen. hoppas verkligen ni är krya nu! och slipper eländet igen - på läääänge!

2011-03-22 @ 22:15:22
URL: http://ullrika.se
Postat av: Tonna

Skadad man är, refererar allt till Seinfeld.Krya på dig! http://www.youtube.com/watch?v=tUd8Qs_DAZ0

2011-03-24 @ 14:53:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0