Liverpool värvar

Hysteriskt spännande med Silly Season denna sommar då jag som Liverpoolsupporter har stora förhoppningar om att klubben i mitt hjärta ska göra klart bättre värvningar än förra sommaren med spelare som Jovanovic, Cole, Konchesky och Poulsen som nyförvärv bland annat. Fyra spelare på nedgång i karriären där t ex Jova och Cole fick skyhöga löner, brrr! Hur tänkte klubben där?

Liverpools nya ägare/lagledningen vill satsa ungt och idag verkar 20-årige mittfältaren Jordan Henderson från Sunderland bli klar. Jordan Henderson är en snabb, kreativ box to box mittfältare som kommer mycket i djupled och är inblandad i målchanser. Priset lät först väldigt högt men om det stämmer att Ngog går i motsatt riktning för ca £7 inbakat i priset på £20 så är jag mer än nöjd!

Enormt mycket rykten idag på Twitter om Blackburns lovande mittback Phil Jones också men som nu på lunchen plötsligt tagit en ny vändning där Man United nu verkar leda jakten på den framtida storbacken. Suck, ständigt denne dryge Sir Alex som ska blanda sig i. Jag hoppas att denne Phil Jones inser att hos Man United kommer det bli mycket nöta bänk kommande säsong och det kan göra Liverpool lite attraktivare men vi får se.

Hur som helst så känns det härligt med alla dessa brittiska talanger som finns i Liverpool FC just nu och det vore märkligt om inte några av dem i framtiden blir riktigt duktiga spelare i Premier League. Liverpool har ju massor av spelare med i de olika ungdomslandslagen i England så den biten ser ljus ut inom klubben men det gäller ju förstås att hitta några spelare som kan leverera direkt också men det kommer nog efter 1:a juli får vi hoppas.


Välkommen till vår fina klubb Jordan!!!

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0