Foppas comeback

Detta är en ganska vanlig rubrik i min blogg de senaste åren och eftersom jag redan skrivit ett långt inlägg på Facebook i detta ämne så ska jag försöka fatta mig kort. Jag tycker det är roligt att Foppa mot alla odds försöker att komma tillbaka igen och i min värld får han gärna försöka hur många gånger han vill. Som jag skrivit många gånger kan jag bara inte förstå hur såpass många människor i Sverige kan störa sig på det och sedan blir jag alltid förbannad på de icke kunniga som skriver att han är slut sedan länge när det inte alls är fallet!

Han har ju istället trots sina fotproblem de senaste 7 åren vid flera tillfällen visat att han har så mycket kvar att ge bara han får ordning på foten och slipper övriga nya skador på sin sargade kropp. Det har ju varit så tydligt i t ex OS ifjol och även i Modo ifjol hur han lidit av att inte kunnat åka skridskor så bra som han kan. Trots detta gjorde han ju i fjolårets Elitserie mest poäng per match av alla spelare så spelsinnet och viljan att vinna finns ju kvar. Två av hans egenskaper som gjorde honom till en av tidernas bäste hockeyspelare!

Jag som stor Foppadyrkare kommer nog nu att lusläsa sajter som Denver Post eller den underbara Per Bjurmans NHL-blogg framöver och om det mot alla odds blir spel i Colorado Avelanche så hoppas jag verkligen Viasat Hockey sänder någon match med dem i så fall! Skulle det inte fungera denna gång så gissar jag att det verkligen är slutspelat och då får Foppa ägna tiden åt annat i livet och till skillnad mot för Leif Boork m.fl. så tror jag knappast att denne multimiljardär med massor av sidointressen, egna bolag mm. har några problem att finna sig i ett liv utanför ishockeyn.



Kommentarer >>
Postat av: ullisar

Det är helt fantastiskt att killen fortfarande håller. Men jag gissar det är med gamla hockeyspelare som med erfarna bilchaufförer, hög hastighet har väldigt lite med skicklighet att göra ;)

2011-01-24 @ 23:04:45
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0