Dagen D

Jag har lusläst Liverpoolsajterna miljoner gånger denna helg dygnet runt i jakten på besked om vad som händer med Torres framtid i Liverpool! Idag är den sista dagen på transferfönstret och man kan utan att överdriva säga att det är en av de viktigaste dagarna för Liverpool FC någonsin då det som sker idag kommer påverka klubbens framtid enormt. Vad som än sker idag så går det nog att vända det positivt för Liverpool hoppas jag.

Det finns många tänkbara scenarion i denna såpa efter att Fernando Torres alltså med 2 dagar kvar av transferfönstret EFTER att Suarez blivit klar lämnade in sin transferansökan som innebär att han vill bort från sitt Liverpool som han så många gånger hävdat är laget i hans hjärta förutom hemmaklubben. Det är ju det som känns märkligast i denna såpa, hade han velat till Real Madrid eller Barca så hade jag förstått det mer.

Min gissning är ju att Torres helt enkelt har tröttnat på att klubben inte satsat hårdare med nyförvärv och att han nu snart fyllda 27 år känner en viss panik över att han vill vinna titlar på klubbnivå vilket han tvivlar på att få göra med Liverpool FC. Frågan är ju varför han just gjorde på det här sättet men svaren kommer väl förmodligen inom ett dygn så vi får se. Även om Gerrard blev förlåten så tror jag det blir svårt för Torres att stanna i Liverpool.

Några tänkbara scenarion idag:
- Torres går till Chelsea för ca 500 miljoner eller med spelare i bytesaffär+pengar
- Ryss-Roman inser att 500 miljoner är mycket pengar för en skadebenägen Torres
- Torres ångrar sitt utspel och bedyrar sin kärlek till Liverpool och stannar
- Torres stannar till sommaren då han sedan lämnar för en fastställd summa

Efter att den första chocken har lagt sig så hoppas jag nu att Chelsea verkligen köper Torres för 500 miljoner. Kan Liverpool bara lyckas hitta en bra forwardsersättare trots tidbristen ihop med att de lyckas värva t ex Ashley Young från Aston Villa samt C Adam från Blackpool så känns truppen klart starkare. Dessutom är det ingen ultimat situation att fortsätta ha en omotiverad tjurig skadebenägen Torres kvar i laget!

Kommentarer >>
Postat av: M E R E I

- jag vill att dagen ska gå över NU NU NU! Orkar inte sitta och läsa fler rykten mer :( sjukt jobbigt! Torresdokusåpan går mig på nerverna också.. ah vi får väl vänta och se hur det slutar!

2011-01-31 @ 14:12:57
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Mattias

Ja det blir ren parodi det här när man dessutom på jobbet har tillgång till nätet hela dagen. Ryktena är ju helt galna och jag satt hela lunchen och följde Sky sports livesändningar om transferfönstrets sista dag!!!Vid lunch var ju Torres klar för Chelsea enligt flera i vanliga fall seriösa engelska journalister för att sen förnekas av andra och nu blev det plötsligt väldigt tyst förutom en massa rykten om att Torres har lämnat Melwood med Helikopter, vilket sen förnekades när nån fotat honom i bil och så vidare :)det enda man kan vara säker på är att man som utomstående inte vet någonting ännu men snart måste något bli klart om Liverpool ska hinna värva nytt!!

2011-01-31 @ 15:07:23
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Anonym

- BRÄNN HANS TRÖJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011-02-01 @ 01:00:52
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0