Solig Fredagsmorgon

En härlig solig morgon där dagislämningen gick bra även om Max fick ett litet vulkanutbrott då han istället för sin vanliga knäckebrödsmörgås framför Bubble Guppies nya favoritserien på tv:n ville ha fiskpinnar till frukost som han inte fick av den elaka pappan! Max är så djävla go nu när han ofta säger, ohhh vilken härlig dag och så kändes det verkligen när vi gick till dagis och solen lyste. Snön försvinner dessutom i en rasande takt, så skönt även om det ännu inte är någon sån där jättevärme utomhus.

Ikväll verkar det som om hela Sandviken ska gå på krogen då September kommer till stan. Vi fick erbjudande om att följa med 4 andra par ut då de hade bokat bord/middag på stället där September ska uppträda. Vi var lite sugna men dels vågar jag inte partaja än för de här djävla magkramperna, sen är det barnvaktsfrågan samt att vi bara måste få klart hemma med ihopskruvning av garderober och massa annat hemma i helgen så vi tackade nej.

Lite trist då det hade varit roligt att träffa massa kompisar ute ikväll och speciellt efter den här vintern där det känns som om vi aldrig träffar kompisar eller gör något på helgerna. Dock ska det bli bättring på det from Maj och i sommar. Tyvärr kvarstår ju min oro för att partaja pga magsmärtorna men det går ju att ta det lugnt eller umgås med kompisar nykter också. I Maj månad ska jag/vi dessutom till Stockholm vid flera tillfällen samt förhoppningsvis få möjlighet till en sista-minuten till värmen!!!

Helgens planer är alltså att försöka få lite ordning i hemmet och skruva klart garderober, sätta fast kablar, skruva gardinstänger och lite sånt. I början av nästa vecka kommer köket att tapetseras och sedan får vi se om vi orkar fortsätta med vardagsrummet eller tar en rustpaus och försöker få klart i alla rummet som gjorts istälet. I helgen ska vi också försöka hinna att vara ute lite om det nu blir sånt fint vårväder som de lovat. Det vet man aldrig för man är ju ganska van med att väderprognoserna slår fel numera.

På Söndag är det dags för säsongens första riktiga tennismatch mot Wanke även om den blir inomhus då förstås. Vi åker in till GTK-hallen för en 2-timmars drabbning tidigt på Söndagsmorgon och det ska bli så djäkla roligt att spela riktig tennis igen!!! Härligt att kunna träna/sporta som vanligt igen och nu när våren är här så ska jag även försöka att få till några joggingrundor framöver hoppas jag. Kanske kan bli några långrundor senare ihop med min träningsnarkoman till tremänning ;)

Trevlig helg!!!!!!!!!

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0