Liverpoolförlust

Efter landskampsuppehållet så längtade jag som vanligt enormt efter att få se Liverpool spela igen. Nu mötte "vi" West Bromwich borta och det blev en blytung förlust efter att West Brom gjort 2-1 målet i slutminuterna då den för dagen extremt olycklige (oduglige" Kyrgiakos orsakat sin andra straff. I slutminuten så blixtrade Suarez till och var väldigt nära att kvittera men bollen räddades på mållinjen och förlusten mot Jonas Ohlssons lag var ett faktum.

Liverpool gjorde ingen bra match och när både Daniel Agger och Glen Johnson tidigt skadade sig och fick bytas ut så blev det inte bättre med en backlinje bestående av 8 träben och Kyrgiakos snabbhet som skulle få en sköldpadda att se snabb ut! Dock ska sägas att Skrtel i backlinjen faktiskt gjorde en helt ok match men i övrigt var det illa. Mittfältet utan skadade Gerrard och utan kantspelare var för blekt och felpositionerat enligt mig.

Mycket långbollar mot Carroll som togs enormt hårt och inte hade domarna med sig heller. Suarez blixtrade till stundtals o visade sin klass medan Kuyt var usel igen tyvärr. Kenny Dalglish har gjort mycket bra sedan han tog över men väntade igen för länge med sitt sista byte och jag tycker de valde helt fel spelsystem med de spelare han hade tillgängliga till denna match. Att sätta Meireles på en kant har ju inte fungerat tidigare under Roy o var misslyckat nu också mm.

Nya tag framöver men med alla skador så kan det bli en tung avslutning på tung säsong!

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0