Guldbaggegalan

Igår vad det Guldbaggegalan och även om man inte alltid har sett filmerna som prisas så tycker jag det är rätt så roligt med såna här galor. I och för sig spolade jag lite när det var allför segt men annars så var ju galan stundtals underhållande med Johan Glans som rolig programledare. Sedan är det ju lite mer underhållning att lyssna på prisutdelare och pristagare på en sådan här gala jämfört med t ex idrottsgalan då skådisar hanterar sådant lite bättre.

Bröllopsfotografen fick en del priser och det är en en film som jag ska försöka se snart då ett samarbete mellan Ulf Malmroos och Kjelle Bergqvist brukar innebära ett sevärt resultat. Män som hatar kvinnor fick ju också en hel del priser och i ännu ett tv-sammanhang kunde man av tv-bilderna att döma misstänka att Noomi Rapace och Micke Nyqvist knappast är några jättepolare vilket också märktes i Skavlan som sändes för en tid sen.


Kommentarer >>
Postat av: ullisar

jag tror inte Noomi och hennes man är polare med nån om jag ska tro skvallret på stan...



eftersom jag inte "kan" kommentera varendaste av dina inlägg (trots att jag vill!) så hojtar jag under detta inlägg Hejja gympa-Max! det låter som en perfekt göra-slut-på-överskottsenergi-aktivitet för hela familjen!

2010-01-31 @ 20:57:46
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0