Max raseriutbrott

Inatt fick Max märkliga raseriutbrott vid två tillfällen mitt i natten utan att vi förstod varför? Han kastade sig åt alla håll och puttade bort oss när vi skulle hålla honom men efter en stund så gick det över och han somnade igen. Själv hade jag som vanligt jättesvårt att somna om trots att jag sov själv på bäddsoffan så det var en trött Mattias som gick till jobbet imorse.

Det är ju inte första gången Max för liv på nätterna och man undrar ibland vad vår buttre granne, Lars Lagerbäck-kopian tycker om detta? Grannen som ju tyckte att vi skulle undvika att spola om vi gick på toaletten på nätterna då han var så lättväckt, hmm.

Nu när Max äntligen är frisk igen så har Tina som är hemma med honom märkt tydligt hur han alltmer blir galet arg när han inte får som han vill här hemma på dagarna. Ett litet nej är inte uppskattat av vår bestämde herre kan jag lova och värre blir det väl så småningom när den riktiga trotsåldern kommer. Det ska bli intressant!




Kommentarer >>
Postat av: Linda

Han är väl i 1 årsåldern? De börjar upptäcka att de faktiskt har en egen vilja, och börjar därmed använda sig av den! Får man då inte som man vill, måste man ju låta alla veta!

2009-06-12 @ 21:35:43
URL: http://chagak.blogg.se/
Postat av: persson

liverpool-tröjan var inte populär.......

2009-06-12 @ 22:57:59
Postat av: Mattias

Linda/

Ja visst är det så :)



Persson/

Max fick höra nyheten att den spelaren Liverpool var nära att köpa men som Scummen "tog" just såldes för 1 miljard!

2009-06-13 @ 07:12:24
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja viljestark redan nu och försöker testa sina gränser vad man kan få igenom trots ett nej ;-) Härligt med barn! Ha ha!

2009-06-13 @ 10:02:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0