Mot Stockholm

Då har jag haft semester två veckor förutom lite extra jobb här i veckan. Det kändes inte betungande alls att jobba då regnet ändå har öst ner denna vecka. Dessutom är det bra att kunna ta ut de där dagarna i höst då vi hoppas kunna spara ihop pengar till en sista minuten.

Vi funderar på en resa till Turkiet eller Mallis i September. Förmodligen blir det Turkiet då vi inte tänker riskera ytterliggare en charterresa med dåligt väder! Är det någon annan som har bra förslag på resemål i början av September så hojta gärna till. Det ska vara skapligt kort resetid, solsäkert och bra för en barnfamilj!

Den här veckan har jag äntligen kommit igång med lite träning igen då jag joggat, spelat tennis och innebandy. Fast med min LCHF-kost har det fungerat väldigt dåligt den senaste tiden med mycket godis och en del skräpmat, suck. Man är helt enkelt oduglig men bara att försöka vända trenden igen även om det känns hopplöst ibland på en semester att undvika socker i alla dess former.

Imorgon åker vi till underbara Stockholm där vi nog stannar till nästa helg eller nåt. Vi ska få låna Johan och Annas radhus på Värmdö precis som förra sommaren så det blir kanon. Enligt prognosen ska det ju kunna bli skapligt soligt Ons-Tors alla fall och blir det inte det finns det ändå mycket mer roligt att göra i Stockholm än här hemma när det är regnväder.

Våra planer är väl att hinna med lite shopping, strosa på stan, gå på Grönan eller nåt,  besöka mysiga uteserveringar, träffa lite kompisar och så ska vi ut lite i skärgården har vi tänkt. Det ska bli speciellt roligt att träffa Pelle och Anna-Linda med deras lilla son Mias som vi ännu inte har träffat.

Återkommer kanske i bloggen under veckan eller vid senare tillfälle. Ha det!





Kommentarer >>
Postat av: Pangis

Jag har inte varit i Turkiet men jag har varit på Mallis. Jag tror inte du behöver vara rädd för vädret.. Gran Canaria den tid på året när ni åkte är ALLTID osäkert vädermässigt, liksom Mallis i stort sett ALLTID är solsäkert i september. Vi var där runt 25 augusti med kidsen för några, läs många, år sen. Suveränt! I Alcudia är det långgrunt och oerhört barnvänligt. Varmt i vattnet och trevlig atmosfär trots att det en turistö. Ett annat tips på Mallis är Puerto de Soller.. men jag tror Alcudia är bättre för barn. Ha det fint i Stockholm!

2009-07-13 @ 09:22:50
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Lina

Korsika, jättefint och kan vara sol varje dag, men lova vågar jag nog inte...

2009-07-13 @ 11:44:42
URL: http://www.nattstad.se/lina*n
Postat av: Malla

Lite kul för Max i Sthlm:



Aspuddens parklek. Finns djur, fik och minigolf. Åk sen ner till "Vinterviken", ligger i närheten, ät gott och njut bland kolonilotterna.



På Moderna museet finns barnens målarverksta. Gratis! Samma sak på Kulturhuset.



Eriksdalsbadets äventyrsbad, är inte så mycket folk om man är där tidigt.



TomTits i Södertälje.. Iofs svindyrt men jätteroligt för både små och stora.



Tekniska museet, mycket att trycka och pilla på.



Kolla på kartor på nätet!



Pok



MallaönskarerenhärligSTHLMsveckabralla



2009-07-16 @ 08:55:42
URL: http://www.desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: DD

Stockholm e trevligt.

Hoppas det går bra med dieten trots lite tröstgodis och slarv.



tack för hälsningen. =)



2009-07-19 @ 20:45:05
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0