Stafett

Roligt att se Charlotte Kallas sistasträcka igår men det svider lite att hon inte fick silver när hon gjorde ett sånt bragdlopp. De andra tjejerna imponerade väl inte särskilt men man får ju betänka att de har varit sjuka eller var slitna samt att Britta och Lina inte direkt är världselit heller. Expressen visade igår upp ännu ett exempel på fantastisk journalistik precis som Jonas Karlsson skriver om i Vinterstudiobloggen.

Idag är det herrarna och det ska bli ruggigt spännande! Bara Daniel Richardsson hänger med på förstasträckan känns det som om Sverige har bra medaljchans. Ska det bli guld måste  Olsson eller Södergren rycka ifrån Norge på sträcka 2 eller 3 där de har lite svagare kort. Marcus Hellner tror att han har chansen att ta Norrtugg på en sistasträcka men det finns tyvärr inte på kartan. Kom igen nu Sverige!!! (Södergren sjuk, helvete!!!, adjöss medalj!)

Apropå sport så var det väldigt roligt att se Brynäs igår och nu är laget klart för slutspel!


Kommentarer >>
Postat av: anki.

Å så förstördes det spännande lite när Södergren blivit sjuk....Nu kan man väl inte hoppas på en spännande 5-mil heller!

2009-02-27 @ 09:22:01
URL: http://ankibjork.blogg.se/
Postat av: Mattias

Läste det precis! FYFAN vad trist!!!! Stackars Södergren som äntligen skulle ta ett guld på Söndag! Där blev helgen en smula förstörd, grrr!

2009-02-27 @ 09:28:44
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: pangis

Och id ag är Södergren självklart sjuk, jag blir så mäkta irriterad att dom aldrig kan hålla sig för sig själva och därmed friska! Man ska inte bo i dubbelrum när det är VM elelr OS, skit i gemenskapen och gå för guld i stället:-) Men visst impade Kalla igår!!!

2009-02-27 @ 11:00:44
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mattias

Även om det förstås är mest synd om de aktiva och de har mycket otur med sjukdomar så måste de ju analysera hur i helvete två tredjedelar av både skidskytte o längdlandslaget kan bli sjuka precis när de inte får bli det! Speciellt med tanke på att inga andra länder verkar ha drabbats! SUCK!

2009-02-27 @ 11:53:15
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: pangis

Och det är inte första gången heller!! Dom borde lärt sig nåt genom åren tycker jag.. Jag som är nördig när det gäller vintersport blir grymt och uppriktig irriterad:-) Är det nåt fel på mig tro..? Det börjar bli så typiskt svensk.. sjuka eller skadade så fort det gäller.. gaaahhh!"

2009-02-27 @ 17:13:33
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0