Sportsurr

Premier League
Såg Liverpools match i efterhand och man kan ju lugnt konstatera att laget tog en rättvis seger borta mot Fullham efter en match där man spelade ut Londonlaget totalt. Fast det satt hårt inne och efter massor av ramträffar så frälste inbytte Benayoun laget och oss supportrar genom att dundra in 1-0 på övertid.

Senare på Söndagen såg jag slutet av matchen Man United-Aston Villa där det till min enorma glädje stod 1-2 när jag slog på tv:n. Tyvärr så vände Man United som jag befarade och vann med 3-2 vilket kändes djäkligt surt! Lite extra surt när jag fick höra att domaren helt felaktigt blåst av två frilägen för Aston Villa för offside, grrrr. Fast det håller väl inte Sur Alex med om förstår jag för enligt honom har de röda djävlarna aldrig haft ett domslut med sig! Ja e inte bitter!

Allsvenskan igång
Då är Allsvenskan igång igen och för många är detta ju en stor högtid men för mig känns det inget speciellt. Visst är det roligt att det är igång och visst kollar jag gärna om det är derbyn, toppmatcher eller Gefle IF på tv men annars känns Allsvenskan inte sådär jättehet i mina ögon. Ibland känns det som om fotbollen är så dålig så man knappt orkar kolla på fotbollskvälls sammandrag från matcherna. Man är väl helt enkelt lite Premier League-skadad!

Gefle IF har ju bytt dräkt från blått till vitt och jag håller helt med Gefle Dagblads utmärkte sportkrönikör Stisse Åberg om hur urbota löjliga de Geflefans är som nu har bildat en liten grupp där de skriker hatramsor mm. mot Gefles styrelse och gång på gång kräver möten med dessa angående tröjbytet.

Jag fick ju rätt ifjol när jag tippade Kalmar FF som segrare av Allsvenskan. Detta år känns det otroligt svårt att sia om vem som vinner men jag tippar på Elfsborg. Skyttekung är ingen mening att tippa eftersom den som skulle ha vunnit förmodligen sticker som proffs lite längre fram i sommar, så brukar det bli!

Kommentarer >>
Postat av: David E-G

Rödnäsan har gjort det igen :-D Det vill säga, tagit fram ytterligare en talang som frälste oss med ett underbart mål på övertid. Blir en tuff kamp hela vägen in men jag tror ändå att United håller undan :-D

2009-04-07 @ 15:08:01
Postat av: DD

Och jag hoppas att MFF skärper sig och tar ledningen i år. =)



2009-04-08 @ 10:04:21
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0