Kraschad dator

Jag studsade upp väldigt tidigt på Påskaftonen för att ge mig på vår struliga dator. Försökte installera om den men den vägrar boota riktigt och efter att ha provat nya drivrutiner till Bios, återställningar av Win XP och till sist reparation av WinXp så är datorn numera stendöd!!! Jag har även provat skruvat isär den och tagit bort graffekortet, minnen och satt tillbaka så som experterna på forum tipsar om men ICKE!!!  Vet att det är i-landsproblem men sånt här strul gör den annars väldigt tålmodiga lugna Mattias vansinnigt irriterad!!!! Idag på påskdagen har jag gjort några sista försök men inser att det inte ens hjälpter att köpa ny hårddisk eftersom det förmodligen är nåt med moderkortet/nätaggregatet och jag får avvakta tills på Tisdag då jag ska ringa shg.biz-support. Har ju haft den här datorn mindre än ett år och hoppas verkligen jag får bra support nu men risken är väl då att jag får skicka den till Danmark där den firman har sitt fäste *suck*

Datorn är ju en stor del av Tinas och mitt liv men nog klarar vi oss utan. Däremot blir jag grinig när all hemelektronik alltid strular för just mig känns det som. Nu har vi morsans bärbara här hemma med sånt där mobilt bredband. Det känns ungefär som att surfa på 90-talet igen då man fick vänta 10 minuter på att få fram en nakenbild på en kändis eller nåt. Helt fantastiskt vad segt det är!!! Fast bättre än inget alls eftersom jag kunnat försökt lösa datorproblemen via nätet och så får Tina chansen att följa sina auktioner på Tradera också.

Jag hoppas det går att rädda det som finns på hårddisken på nåt sätt för det skulle kännas lite drygt att förlora allt på den. Speciellt med tanke på att vi har långsamt Internet numera. Foton och sånt har jag som tur är tagit backup på innan den här skiten började.

Kommentarer >>
Postat av: Linda

Känner igen det där när de ska krångla så, och sakerna inte är direkt gamla. J hade också stora problem med sin nya burk han plockade ihop, än idag är de småfel som inte fixats till av någon anledning jag inte orkat fråga varför om. Så förstår att du är arg, har själv inte riktigt tålamodet när det ska strula med elektronikprylar :/ Måtte ni få slippa posta ner till Danmark iaf, vem vet när ni får tillbaka prylarna då..

2008-03-23 @ 09:36:06
Postat av: wanke

Hade aldrig så mycket tid som ni verkar ha å sitta framför datorn när man hade småbarn ! Men desto mer nudå istället ;)

2008-03-24 @ 14:25:02
Postat av: Mattias

Linda/
Ja vi får se hur det blir idag när jag kan ringa supportern.

Wanke/
Hörru Bagdad-Bob att du inte satt vid datorn var det roligaste jag hört nånsin! :)

2008-03-25 @ 06:58:52
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0