Midsommarafton

Då är det midsommarafton och som vanligt denna dag när man som mest vill ha kanonväder så är det icke så. Det regnar ju alla fall inte vilket man väl får vara glad för då. Vi kommer åka ut till Årsunda på eftermiddagen och träffa broder med hans familj vid någon hembygdsgård där det är midsommarstång o sånt där. Sen tänkte vi även kika förbi After Beachen där man varit så många år och lyssnat på trubadur denna dagen. Efter det ska vi till Nisse och Susanne vid 17-tiden och blir nog där så länge det fungerar ok med Max. Jag har inga jättestora förhoppningar på en lång partynatt där ute men vi får se hur det går.

Kul att Frölla och Anders med familjer kommer dit också o så får man höra lite om hur de haft det i Österrike!! Hemresan verkar ha varit lite jobbig då de fick sin andra punktering inatt kl 05 i Linköping. De kommer nog precis till festens start och jag är inte så jätteavis på Nisse som kommer hem efter en sån resa och sen har fest hemma hos sig själv med ca 40 personer!

Tänkte skriva lite om vissa midsommarminnen jag har och lägga in lite gamla foton men har icke tid eller ork med det så kanske vid ett senare tillfälle. Glad midsommar på er alla fall!!!


Kommentarer >>
Postat av: Lina

Vimmebilder från Nisses fest, glöm inte det! ;)



Glad midsommar!

2008-06-20 @ 14:03:31
Postat av: Mattias

Ja du gillar ju såna du Lina så kanske det kanske :) Det får bli så småningom när jag orkar lägga in dem o det blev nog inte så mycket fotat igår...Glad midsommar på dig också!!



2008-06-21 @ 09:36:42
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0