Energilös

De senaste dagarna har jag känt mig sådär energilös och stundtals lite grinig/frustrerad utan att egentligen har någon anledning till det. Jag hatar att känna så eftersom jag har det djävligt bra på alla sätt men ingen kan ju vara superglad jämt heller. Som vanligt blir jag ofta så när man inte tränat på flera dagar o bara svullar men det är ju helt självförvållat då ingen tvingar mig att INTE sticka ut och löpa eller nåt. Tennis däremot kan jag inte spela denna vecka då båda mina racket är inlämnade för omsträngning som drog ut på tiden rejält!

Det blev ingen Cityfest för Tina denna Lördagskväll heller av precis samma anledning som varför jag inte har lust. Regnväder och det jobbiga med hemresan från Gävle när hundratals ska trängas på bussar i kombination med småbarnsförälderströttheten får oss att välja soffan istället. För mig var det också så att det var väldigt mycket mindre kompisar än vanligt som skulle ut och då minskar ju intresset ännu mer. Jag hade dock gärna tagit en hemmafest med lite trevliga människor men det får bli någon annan helg framöver. Det känns som om Tina och jag skulle haft nåt partaj här hemma snart om vi orkar.

OS har börjat och ni missar väl inte Dubbel-Scullern och Seglingen inatt!

Vi har börjat kika på en film som heter Young People Fucking men har somnat tre kvällar i rad när vi ska se klart den. Inte ens filmens tema får en att bli pigg alltså? ILLA!

Vi håller också på att tömma vår pool och med den här farten som det rinner ut vatten via slangen i vår dusch kommer poolen vara tömd till år 2013. Vet inte hur farligt det är att råka välta ut lite klorvatten utanför vårt staket heller men då dödar vi väl grannens hallonbuske eller nåt?

Nu denna tidigare Lördagskväll hade jag tänkt tvinga mig till joggingtur eller ta med Tina o Max på årets första niohålsgolfrunda men nu öser regnet ner så det blir väl inget. Ha en trevlig Lördagskväll!

Kommentarer >>
Postat av: Pangbruden

Jag missar inte mycket av OS.. om inte annat så ser jag på OS studion. Jag är lite besatt när det kommer till större sportevenemang. Har alltid varit det. Just nu är jag jätteimpad av tjeckiskan som tog guld i luftgevär med FULL POTT i grundomgången. Det kan man nästan inte skjuta och absolut inte på ett OS! Me like!:-)

2008-08-09 @ 19:43:07
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Linda

Jasså är filmen så tråkig? ;) Ha ha! Tänkte kika på den eventuellt ikväll ju.



Hoppas du får dig lite energi framöver, inge vidare o vara orklös ju. Man blir ju lite smådeppig över vädret att sommaren kanske är mot sitt slut redan. Hemska tanke! Än håller jag hoppet uppe och vägrar tömma poolen -skrattar-

2008-08-10 @ 09:23:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0