Veckan som gått

Äntligen så har vi haft en "riktig" arbetsvecka där jag och Tina har arbetat som planerat och Maxen har fått varit på dagis i fyra dagar. Vi har ju bestämt att Tina ska vara hemma med Max på Onsdagarna och det känns bra för båda dem att få ett break mitt i veckan från långa arbets/dagisdagar samt att jag ju slipper en dag med lämning och hämtning vilket också är rätt skön. Dessutom kan jag tack vare detta köra min Onsdagsinnebandy också! Pengar är ju inte allt så även om två fulla löner vore efterlängtat så är det mer värt med detta upplägg tycker vi.

Den senaste veckan har det ju varit mycket med Tinas mammas lägenhet men nu är den tömd och urstädad och det känns ju skönt. Förutom att ha fixat bort lite möbler så har jag inte kunnat hjälpt till så mycket pga att jag har tagit hand om Max men skönt för Tina och syskonen att ha den jobbiga praktiska urflytten avklarad. Precis som med Olivas bortgång så känns det även overkligt att Max mormor inte finns längre men en lättnad att ingen av dem längre har ont, viktigt att tänka så.

Nytt år och en träningsmotivation som är enorm hos mig. Trist nog så lyckades jag direkt skada mig på Onsdagens innebandy då jag gick ner spagat efter att ha klivit på Wankes klubblad. Gjorde ont som satan och det kändes som hela jag gick i tusen delar, haha. Fast efter ett jobbigt första dygn med svårighet att gå så är det genast mycket bättre och jag har mest ont i ljumsken nu men hoppas att det räcker med vila en vecka, vi får se. Siktar på comeback nästa Onsdag och sen ska jag träna som en dåre framöver, hoppas jag!

Liverpool förlorade igen i Onsdags mot Blackpool och jag har skrivit massor om den matchen på diverse forum men även förlusten i sig inte var någon överraskning med den dåliga startelvan Kenny Dalglish valde så känner jag ändå stor besvikelse efter matchen. Varken Kenny eller Roy H kan trolla med dåligt material men Liverpool bör ändå prestera bättre än vad de gör och i denna matchen blev jag väldigt besviken på Kenny Dalglish som precis som sin föregångare visade upp en bedrövlig passiv defensiv matchcoaching. På Söndag är det derbyt, brrr!

Min älskade lilla Max har haft en bra vecka på dagis där han leker så bra med de andra barnen. Skönt nog så är det ganska lugnt med hans trotsanfall och han säger ju så mycket roliga saker i den här åldern. Jag bara älskar att lyssna på honom när han pratar och nåt som är roligt är att Maxen blivit tokig i att spela fotboll så det gör vi ganska ofta numera i vardagsrummet. Det bästa han vet är att skjuta höjdare på farsan så jag ramlar omkull i soffan. Idag är det -19 ute och t om Max sa imorse att han längtar till sommaren då man kan leka ute och ha det varmt som han sa.


Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0