Bye bye Torres!

Oj vilken dag/kväll det var igår när det var sista dagen innan transferfönstret stängde. Som tur är har jag ett jobb där jag kunde ha liverapportering blinkades på ett hörn på dataskärmen medan jobbet sköttes (sådär). När jag kom hem vid 17-tiden så fastnade jag sen i 7 timmar framför datorn med sju olika flikar uppe samt Sky Sports grymma maratonsändning om övergångarna i Premier League. Vilken djävla thriller det blev och det enda jag saknade var ett ännu lyckligare Liverpoolslut!

Jag anade ju att Torres skulle försvinna till Chelsea men hade ändå under eftermiddagen/kvällen en ganska positiv syn på Liverpools affärer då det vid flera tillfällen förutom Andy Carroll ryktades från ganska trovärdiga källor att spelare som Ashley Young och Charlie Adam nästan var klara för Liverpool! Under kvällen kom även andra rykten som att Liverpool bjöd på Manchester Citys försvarare Micah Richards för att nämna ett av flera rykten som gav förhoppningar om en starkare Liverpooltrupp!

När jag gick till sängs vid kl 01 kunde jag lite besviket konstatera att det inte blev några fler värvningar för Liverpool förutom svindyre Andy Carroll från Newcastle och den tidigare värvade Luis Suarez från Ajax. Carroll från Newcastle köptes för hutlösa £350 men detta skedde ju pga en viss Fernando Torres som med sitt sena besked till Liverpool satte klubben i en rävsax! Carroll och Suarez känns som två väldigt spännande unga forwards som jag hoppas gör succé i LFC men kan de axla Torres mantel?

Att Torres lämnar till Chelsea känns fördjävligt även om mina sympatier för honom sjunkit under säsongen pga hans miserabla kroppsspråk och uppvisade lojhet på planen. Efter alla hans fina ord i olika sammanhang om Liverpool/fansen och vad han sen gjorde så försvann resten av sympatierna för Torres från min sida! Jag är ingen person som bränner tröjor eller så och kan förstå att man vill gå vidare för att vinna titlar mm. i karriären men sättet han lämnade på känns surt och jag kommer inte att gråta om han misslyckas eller blir skadad i Chelsea.

Januarifönstret är svårt att göra fynd i och med tanke på att våra nya ägaren nu knappt gjort av med några pengar alls på värvningar i och med att Torres såldes för ca 550 miljoner så förväntar jag mig en sommar med några stora namn till Liverpool men känns långt dit. Chelsea däremot fick Roman att öppna plånboken då de förutom Torres även värvade den spännande duktige mittbacken David Luiz från Benfica. Så var det med att slutvärvat för Chelsea som det sades, 700 mille iväg bara liksom!

Imorgon är det match mot Stoke för Liverpool hemma på Anfield. Eftersom Carroll har en lättare skada så är han ej disponibel för spel men Suarez kan ju komma att debutera! Dessutom gör Jamie Carragher en efterlängtad comeback och jag förutsätter att detta äntligen skickar ut Skrtel på avbytarbänken! Ikväll är det också Premier League med bland annat Chelsea men jag tänker inte utsätta mig för att se Torres i den blå tröjan så jag kikar säkerligen på Milan-Lazio istället!


Välkommen till Liverpool Andy Carroll och goodbye Torres!

Kommentarer >>
Postat av: Anonym

- åh ja! först chelsea- liverpool och sedan blir det inter-roma! längtar som fan! haha gött att du håller tummarna för oss, håller tummarna för liverpool på söndag!

2011-02-02 @ 13:35:38
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: höglund

Kul att du fick med en nästan hel Spurs logga på bild=)

2011-02-02 @ 14:50:19
Postat av: Mattias

Japp en SuperSöndag är det ju!!!



Ha ha, jadu Högen den där hemska loggan hade jag inte ens sett förrän nu :)

2011-02-02 @ 16:18:57
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0