Härlig vårhelg

Förutom att jag blev förkyld i helgen och inte kunde medverka på innebandycupen i Storvik som vi vann ifjol så var det ju en underbar helg främst pga det härliga vädret då. Så djäkla skönt att kunna sitta ute i solen och få göra grillpremiär mm. Vår evigt sjuke son har blivit lite piggare också och kunde igår äntligen få vara ute och leka hela dagen även om hans jobbiga natthosta fortsätter att vara dryg. Max har varit i lekparken mycket, åkt på sin el-motorcykel och så har vi spelat lite fotboll på gräsmattan och krattat pinnar mm. Efter ännu en VAB-vecka förra veckan så går alla fall Max på dagis idag och det såg han fram mot mycket imorse.

I Torsdags blev köket så gott som klart och det känns så djäkla skönt att vara klar med det mesta i rustväg då jag som väldigt ordningssam kille har mått dåligt över att leva i ett evigt kaos någon månad nu med kläder i kartonger, grejer precis överrallt och hantverkare som kommer och går lite när som helst i hemmet samtidigt som vi haft flera veckor med ständiga sjukdomar. I helgen skruvade vi upp lite gardinstänger mm. och nu ska det köpas lite nya lampor, fixas med kablar, tavellister mm. innan vi kan känna oss klara. Lite före och efter foton kanske dyker upp senare på det vi rustat.

Nu väntar en hektisk 3,5 dagars jobbvecka innan lite ledighet i påsk!

Kommentarer >>
Postat av: Linda

Skönt o se slutet på det hela! :-) Snart är kartongerna ett minne blott, tills nästa gång ni får ett ryck! Ha ha!

2011-04-18 @ 10:20:33
URL: http://underbargava.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej!

Jag driver en tv-blogg som heter http://tvminnen.blogg.se

Nu efterlyser jag personer som har någon anknytning till tv:n på ett speciellt sätt som kan tänkas vara med i min tv-blogg. Har du till exempel varit publik i ett engelsk-språkigt tv-program? Äger du ett husdjur som varit med i någon tv-reklam? Var du ett av alfabetsbarnen i fem myror? Eller något annat liknande? Eller så kanske du känner någon person som har en speciell anknyning till tv:n om du inte känner att du har det? Skriv i så fall till mig om detta verkar intressant.

Trevlig dag!

Mvh

2011-04-18 @ 11:12:07
URL: http://tvminnen.blogg.se/
Postat av: M E R E I

- Nej vad tråkigt att du missade cupen men det var i alla fall härligt att få höra att Max blivit piggare! Ha en underbar helg nu! Glad påsk!

2011-04-21 @ 21:00:17
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0