Nervproblemen

Som jag ofta brukar skriva så är ju mina problem med vissa krämpor väldigt små t ex jämfört med det som Tinas mamma och många andra går igenom just nu. Fast det ändrar ju inte på det faktum att jag så gärna vill få bort mina krämpor som numera framförallt ställer till problem med jobbet. Min vänsterarm är det största problemet där jag pga irriterade nerver har mer eller mindre konstant ont förutom när jag sover eller rör på mig t ex genom motion som innebandy, jogging eller tennis. Tidigare i veckan så var jag åter till min sjukgymnast och sedan samma dag även till en läkare för att kolla upp armen.

Läkaren hade väl inte så stor koll och pratade om tennisarmbåge vilket det inte är men efter inrådan från min sjukgymnast så fick jag alla fall göra lite tester för att kunna se om jag har någon brist på något ämne i kroppen som satt igång problemen med lättirriterade nerver. Eftersom detta även var orsaken till det konstiga problemet med foten som jag hade i våras när vi skulle till Barcelona. Får svar om detta om ca 1-2 veckor och sedan diskuterade vi även att en del folk faktiskt har fått reumatiska problem efter att ha tagit vaccinet mot svininfluensan men om det vore anledningen så får man ju ändå aldrig reda på det. Vore lite typiskt mig om jag är en av dem som får konstiga biverkningar iofs.

Jag älskar ju att skriva på internet via bloggar, forum, facebook samt att jag på jobbet använder tangentbordet väldigt mycket för att dokumentera samtal, skriva blanketter mm. Detta är ett stort problem då jag får extra ont i armen av att skriva på datorn så nu är det dags att jag trappar ner onödigt användande i den mån jag kan/vill för att slippa ha alltför ont i armen på kvällarna t ex framför tv:n. Därmed blir det nog lite mindre bloggande framöver och så måste jag bättra mig på att ta pauser på jobbet mm. Synd bara att jag på jobbet just nu ibland bara inte orkar ta fikapauser pga vissa pladderkusar som bara är för mycket ibland.

Glädjande nog så är nervproblemen som orsakar kramper i vaderna vid träning lite bättre. Jag gör övningar varje dag som verkar göra nytta samt att jag på en annan sjukgymnasts inrådan körde en 10-dagars kur med saltvatten för att motverka den eventuella bristen på salt i kroppen. Tränade innebandy igår och kände nästan ingenting i vaderna, ljumskarna eller nånting annat. LJUVLIGT! Ikväll är det träning igen och det finns inget som får mig att må så bra psykiskt som ett stenhårt träningspass! Just därför blir det ju så djävla frustrerande med alla dessa småkrämpor men förhoppningsvis blir jag 2011 en person med en mindre krämpig kropp!

Kommentarer >>
Postat av: pangis

Prova magnesium.. hälsar jag som känner igen mig.. Klart frustrerande eftersom det påverkar min skjutarm..

2010-09-09 @ 11:07:24
Postat av: Mattias

Ja jag vet att många får problem då man har brist på det så det kan vara ett bra tips. Får se vad testerna visar också. Ja, förstår att det blir ett problem med skjutningen då. Jag får vara glad över att jag kan spela innebandy utan att armproblemet stör alla fall!

2010-09-09 @ 11:11:36
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: pangis

Ja det är frustrerande eftersom jag normalt sett skjuter så mycket bättre, men nu orkar armen inte längre.. får som "tics" iden.. Inte mycket att göra mer än att förhoppningsvis hamna i den lägre tävlingsklassen nästa år och få vinna lite igen:-)

2010-09-09 @ 19:42:48
Postat av: Linda

Lider verkligen med dig med ditt onda, hoppas de blir nån rätsida på det - aldrig kul o ha ont, och man får klaga trots att de finns andra som har det värre!

2010-09-12 @ 10:06:30
Postat av: ullisar

gudars va glad jag blev när jag förstår att du har kunnat träna utan att ha ont! götta mos Mattias!

2010-09-14 @ 22:08:01
URL: http://ullrika.se
Postat av: Mattias

Pangis/

Hoppas du får ordning på armen ändå o kan vinna i den klassen du vill vara i ;)



Linda/

Tack tack, ja vi får se.



Ullisar/

Tack för det :)

2010-09-15 @ 13:57:53
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0