Lördagsmorgon

Det har varit en vecka med ganska lite sömn då Max har en dryg hosta på nätterna som fått oss att ha varit vakna ibland redan från kl 03:30. Jag var hemma med Max Ons-Tors men förutom det har jag jobbat och där har det varit väldigt stressigt denna vecka som det alltid är i slutet av månaden för oss. Väldigt ojämn fördelning på vår firma vad gäller hur mycket man har att göra och de dagar när jag jobbat Non-stop utan en minuts rast så kan man ju ibland svära lite över hur lite vissa andra har att göra och väljer att göra men men.

I helgen ska vi slutföra en flytt för Tinas mamma då hon kommer att flytta till en lägenhet här i Sandviken. Glädjande nog så blir Tinas mamma sakta lite bättre och kommer nog att få komma hem till sin nya lägenhet imorgon Söndag. Systrarna Tina och Linda skulle ju inleda sitt nya jobb på Försäkringskassan men har fått ta ut många anhörigdagar och har haft väldigt fullt upp med att tillbringa dagarna på sjukhuset eller ordna med flytten som var nödvändig då Tinas mamma ju måste ha en handicapanpassad lägenhet utan trapp.

Med mig är det alla fall som vanligt nu vad gäller hälsan. Känner inget av magsmärtorna längre och nu är det som vanligt bara problemet med den ständiga smärtan i armen som besvärar mig. Förutom att greja med flytten så är det ju Liverpool-Sunderland idag på TV10 och den matchen får nog spelas in så jag kan kika ikväll. Har inga större förhoppningar om att Liverpools spel kommer glädja mig idag heller då inledningen av säsongen har varit katastrofal!

Max har fortfarande hosta men ingen större fara. Däremot har han börjat klaga på att han har ont i örat och det var ju absolut nåt vi inte ville skulle ske igen. Vi får se om det är en öroninflammation som har hittat tillbaka och blir det så att han sen får en till sådan inom kort så blir det säkerligen en operation framöver i så fall. Nu ska jag äta lite frukost med familjen och sedan ska jag åka till MediaMarkt och köpa en ny dammsugare innan vi kör igång med flyttfixandet.

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0