Kungarna från Tylösand

Igår hade det omtalade tv-programmet Kungarna från Tylösand premiär på Kanal 5. Spolade igenom programmet lite i efterhand och det var väl INTE ett tv-program jag känner att jag måste följa i framtiden men förmodligen ändå kommer att kika på någon gång ibland. Bland annat för att jag skamset får erkänna att det kan vara lite spännande att se dryga fulla människor i tv som gör bort sig, har sex mm. Det är väl det som är programiden också.

Fast man förundras ju över hur en del människor är och jag hoppas verkligen inte att Max kommer vara i närheten av att bete sig sådär när han är i 20-års åldern. Även om jag vore ung igen så skulle jag aldrig orka hänga med en del av de där grabbarna som hade några bokstavskombinationer för mycket enligt mig. Känner mig gammal nu men vore jag förälder eller släkting till några av de där deltagarna så hade jag inte varit glad kan jag säga.


Foto: Olle Sporrong, Expressen

Kommentarer >>
Postat av: Lina

Fast detta var då den värsta dynga jag sett, även om jag bara såg de sista 10 minutrarna. Okej för Paradiske Hotel, och möjligen Big Brother, men detta...

2010-09-09 @ 13:26:12
Postat av: Mattias

Spolade rätt friskt kan jag säga men håller med om att det var dynga. Paradise Hotell känns liknande fast möjligen lite mindre dynga. Big Brother däremot kunde jag tycka var rätt roligt ibland.

2010-09-09 @ 13:36:23
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0