Ung & Bortskämd

För någon kväll sedan kikade jag lite på den nya SVT-dockusåpan som heter Ung & Bortskämd. Programmet handar alltså om ett gäng bortskämda ungdomar som ska leva tillsammans och få uppdrag där deras föräldrar sedan ska sköta utröstningen genom att bedöma vilka ungdomar som har skött sig bäst/sämst. Den ungdom som i slutändan vinner hela denna dockusåpa får tydligen åka Jorden Runt på SVT´s bekostnad.

Man borde ju inte förvånas men det var verkligen sjukt hur bortskämda de här ungdomarna var då deras föräldrar i vissa fall helt låter dem köpa vad de vill med pappas Visakort eller så var det föräldrar som åkte flera mil varje dag för att städa, diska eller laga mat åt dem. Att folk till varje pris numera vill synas i tv är ju inget nytt och nu har denna trend även nått till föräldrar som vill visa upp vilka idioter de är för omvärlden.

Visst kan man skratta åt eländet men jag blir mest så irriterad både på de medverkande. Jag tycker även att det är svagt att SVT med våra licenspengar skänker bort en Jorden Runt Resa till en av ungdomarna bara för att den personen under några veckor kanske gör sånt som är självklart för så många andra unga människor! Jag skulle alla fall som pappa aldrig acceptera att Max betedde sig på det sätt som en del av ungdomarna gjorde i programmet.

Kommentarer >>
Postat av: Anonym

- helt jäkla pinsamt! läste om detta i en annan blogg och förstod inte riktigt varför man helt frivilligt väljer att kolla på något sådant. det finns ju knappt några kanaler som visar några bra program nuförtiden och det är så jäkla sorgligt!

2010-11-11 @ 20:36:44
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Anonym

- det är förresten i sådana stunder man uppskattar fotbollen ännu mer ..

2010-11-11 @ 20:38:27
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0