Sälen bokat

Vi valde ju att skippa våra planer på att resa utomlands till värmen men vi har alla fall bokat en liten 4-dagars resa till Sälen vecka 47. Tina hittade några stugor som man fick hyra Söndag-Torsdag för 600 kr vilket ju är superbilligt med tanke på att stugorna verkar kanon. De är nybyggda 2009 och där finns bastu, öppen spis, tvättmaskin, diskmaskin och torkskåp mm. Stugan ligger dessutom precis vid slalombackarna i barnvänliga Lindvallen.

Det är ju ganska tidigt för att åka på en fjällresa men var den enda veckan vi kunde och hur det än är med snö  så kommer det ändå att bli härligt att komma upp till Sälen några dygn med familjen. De har ju snögaranti i ett ganska stort antal pister så det ska bli djäkligt roligt att damma av mina slalomskidor igen då jag inte har åkt på ca 6-7 år. Sedan ska Maxen förstås få prova också liksom Tina som inte har åkt skidor sedan skoltiden.

Vi kommer ju inte att åka slalom varje dag men då finns det ju badhus i Lindvallen och en massa annat roligt vi kan göra. Förhoppningsvis så kommer brorsan och Anna med barnen Felicia och Milton att boka en stuga där uppe samma vecka också vilket vore jättekul. Om det nu är så att läget med Tinas mamma försämras eller om det händer något annat så är det ju inte hela världen med 600 bortkastade kronor heller men vi hoppas att resan blir av!


Kommentarer >>
Postat av: Roffe

Det låter inte så dumt med en sån resa. Men den blir väl helt olika från den Sälenresa vi tog för många år sedan...Du, jag, Salle och Jonny :)

2010-11-03 @ 11:38:55
Postat av: ullisar

jättejättefint ser det ut! önskar er en fantastiskt trevlig resa, och att ni inte ska behöva oroa er för svärmor. usch. tycker så otroligt synd om er!!



krama lille Max gosigt från oss!

2010-11-03 @ 12:06:49
URL: http://ullrika.se
Postat av: Mattias

Roffe /

Den kanske blir liiite annorlunda och istället för dunkar med sprit fyller vi upp bilen med blöjor o leksaker ;)



Ullisar/

Tack så mycket, ja det verkar vara jättefint i stugorna.

2010-11-03 @ 13:29:54
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: littleGirlfromsweden

tja :D <3

snygg blogg <3

2010-11-03 @ 16:03:32
URL: http://limeskal.blogg.se/
Postat av: pangis

Jag har sett dom live och dom är ursnygga. 600 spänn är oerhört billigt för dom. Ta med er badkläder för det är inte mer än 200 m till Experium och badlandet..Som är riktigt kul och inte alltför kostsamt. Där har dom även bra lunchbuffe och numera massa butiker. Gångavstånd även till liftarna och pyttebackarna för Maxen. Hoppas ni får en kanonsemester, jag vet att det är snö i Tandådalen har ni tur har de öppnat några backar i Lindvallen med.

2010-11-03 @ 18:04:36
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mattias

Låter ju jättebra det där Pangis!!! Ja vi får hoppas på lite snö så att Max kan prova lite skidor o åka pulka mm.

2010-11-04 @ 11:09:54
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Anonym

- fan vad härligt det låter! och snacka om att det var billigt också! ni får ha det så kul :)

2010-11-04 @ 15:18:35
URL: http://dajeroma.blogg.se/
Postat av: Agni

Hej!

Dina bilder fråpn stugan i Sälen var riktigt inspirarande och det låga priset väldigt lockande! Hoppas du och din familj njuter av er vecka där!

Kan du dela med dig länken till stuguthyrningsajten?

Vi hade inte möjlighet att åka någonstans under höstlovsveckan men det kanske kan bli senare på året! Stort tack ...

2010-11-24 @ 14:49:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0