Fotbollsgalan

På Facebook och Twitter igår så skrev flera att de hade slösat bort två timmar av sitt liv pga att de kikade på den usla fotbollsgalan. Själv så slösade jag 19 minuter av mitt liv då jag spelade in och sen spolade förbi reklam, Jidhe, dåliga musiknummer och krystade tacktal.

Det gnälls mycket på dessa galor men man kanske måste börja inse att de ser ut på det här sättet. Fotbollsspelare är inte som skådisar fantastiska på att hålla tacktal och det man kan ha synpunkter på är väl valet av artister som spelar musik, humorinslagen och programledaren.

Det man kan säga är väl att galan igår inte var någon av de bättre av det jag såg och alla priserna kändes ganska ospännande. Det vore önskvärt med egna kategorier för Allsvenskan kan jag tycka då det känns rätt löjligt att diskutera vem som ska bli årets forward. Tobias Hysén eller Zlatan? Hmmmm.


Förutom Zlatans givna guldboll så blev förstås detta årets mål!!!

Kommentarer >>
Postat av: Martin

Awsume blogg!! :D



Kolla in min gärna! :)

2010-11-16 @ 15:21:31
URL: http://fotbollsinsider.blogspot.com
Postat av: GUESS WHO?

- haha kollar aldrig på fotbollsgalan, zlatan vinner alltid och sedan är det så jäkla tråkigt! men jag tycker som dig, så vi får väl hoppas på en förändring!



- och tusen tack för kommentaren, gjorde mig så himla glad! kram!

2010-11-19 @ 13:50:38
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0