Tjurfäktaren

Veckans värstingbild måste väl ändå vara den nedan när en spansk tjurfäktare fick smaka på sin egen medicin. Tydligen så ligger tjurfäktaren nu på sjukhus men ska ha klarat sig. Väldigt otäcka bilder och tjurfäktning i sig är inget jag någonsin kommer att vilja titta på! Jag har djävligt svårt för djurplågeri och kan inte direkt påstå att jag tycker synd om denne tjurfäktare som valt ett yrke där han inför publik plågar djur till döds!

Nu vet jag att det finns folk som tycker att vi som månar om djur men ändå äter kött är hycklare men man kan ju vara köttätare men ändå tycka att djuren har rätt att leva och avsluta sitt liv på ett värdigt sätt! Nån bloggare hade skrivit om detta och skrev då att man var en idiot om man kunde äta hamburgare men inte se på tjurfäktning? Väldigt märkligt resonerat tycker jag!


Kommentarer >>
Postat av: ullisar

kossan ser lite arg ut tycker jag...



faktiskt har jag varit på tjurfäktning en gång. i Portugal. där har dom inte ihjäl tjuren på arenan och de flesta fäktare satt till häst. okej. jag var gryyymt imponerad av hästarnas mod. det är ju emot alla deras instinkter att vara så nära ett argt djur. men nä. det var läskigt. vill aldrig mer.

2010-05-27 @ 15:20:56
URL: http://ullrika.se
Postat av: Rasmusastrid

Hi! Your site appeared very useful to me. Excellent work, thanks.

2011-05-24 @ 10:45:09
URL: http://rasmusastrid.blogbloc.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0