Nya hälsomål

Måndag igen och undrar hur många sådana här dagar man har tänkt att nu djävlar ska jag vara nyttig en tid framöver efter ännu en svullarhelg. I Barcelona brydde jag mig inte ett skit om vad jag åt eller drack utan levde stora delar av dagarna på hamburgare, öl och godis. Det visar ju sig på vågen också förstås och sockervärdet törs jag som har en viss diabetesrisk inte tänka på men förhoppningsvis kan jag leva lite sundare igen nu framöver.

Jag har ju knappt tränat på 5-7 veckor pga mitt konstiga fotproblem men i Barcelona fungerade det bra med promenader och enligt min sjukgymnast så verkade alla onda nerver i både rygg, skinka, ben inte alls lika irriterade som tidigare. Så även om det inte känns helt bra så ska jag nog kunna komma igång med lite träning också och sen har vi en rolig innebandycup i helgen då vi som spelade ihop på 90-talet ska vara med i en turnering. Ser fram mycket mot det och hoppas bara den rassliga kroppen håller för några matcher!

Planering är ju A och O om man ska försöka äta lite bättre och slippa den här panikhungern som på helger ofta innebär ett besök på McDonken eller Pizzerian. Sedan är det ju svårt att få bort det här mysbeteendet man har invant att man ska ligga i en soffa med smågodis o se på tv både Fre-Lör men det finns ju andra saker man kan sysselsätta sig med! Vi får se hur det går denna gång, träningen är inget problem bara kroppen håller men det är ju det här med kosten/godiset som är det svåra!

Beach 2010 närmar sig med stormsteg vilket ju borde vara en motivator!


Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0