Brynäs utslaget

Brynäs förlorade ju tyvärr med 4-1 i matcher mot Djurgården i kvartsfinalserien vilket känns lite snöpligt då Brynäs gjorde två väldigt bra sista bortamatcher där de mycket väl hade kunnat vinna men hade lite stolpe ut. På hemmaplan däremot så var Brynäs rätt bleka och det är väl ändå inte mycket att säga om att Djurgården går vidare till semifinalen då de ju varit lite effektivare, tyngre och starkare än Brynäs.

Hos Brynäs gjorde Ove Molin nu sin sista hockeymatch efter att ha spelat med Brynäs sedan 1991!!! Ove har ju förgyllt många hockeymatcher för oss Brynäsare och jag ser det som en självklarhet att hans matchtröja hissas upp i taket i Läkerol Arena. Starkaste minnena från Ove Molins karriär är nog dels från 1993 då han spelade i den framgångsrika "smurfkedjan" med Peter Larsson och Anders Gozzi och sen förstås 1999 då Brynäs vann SM-finalenerna mot Modo.

Framtiden för Brynäs ser väl bra ut om man tänker på de duktiga juniorerna med Calle Järnkrok i spetsen som förmodligen kommer att bli en världsstjärna. Fast duktiga spelare försvinner ju numera ganska fort och när Jacob Markström nu försvinner till NHL och Brynäs fortsätter att ha en knackig ekonomi så gissar jag att det kommer bli svårt för klubben att bli ett riktigt topplag i Elitserien även framöver. En bra säsong har Brynäs gjort i år alla fall med de förutsättningar klubben har!


Här är en av Brynäs kommande storspelare...

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0