Midsommarhelgen

Det blev en rolig midsommarhelg med bra väder med tanke på att det ju är midsommar vilket brukar innebära likhetstecken med kyla och ostadigt väder. På midsommaraftonen var vi ut till Årsunda på dagen för att umgås lite med brorsans familj och besöka ett midsommarfirande vid en hembygdsgård där det dansades runt midsommarstång mm. Min mamma och Tinas mamma var också med till Max stora förtjusning. Roligt för honom att få dansa små grodorna och sånt förstås så det blev lyckat på det sättet.

Sen hem till Johan, Maria och Theo för en lång trevlig kväll/natt med massor av god mat och dryck. Max och Theo lekte jättebra och det kändes så ljuvligt att kunna luta sig tillbaka med en sommardrink och se dem leka lite mer själva ihop utan behöva vara med hela tiden. På natten körde vi lite sällskapsspel där tyvärr tjejerna som vanligt vann i innan vi tog en 50-minuters nattpromenad hem med Max sovandes i barnvagnen.

Efter lite nattkikande på inspelad VM-fotboll så var man ju inte så jättepigg när Max börja att härja på morgonen men bara att bita ihop. På eftermiddagen så skjutsade Tina mig, Persson och Roffe hem till Wanke för den traditionsenliga midsommardagsfesten. Det dök upp en hel del folk hos Wanke och tiden bara svischade iväg som vanligt när man har roligt. Sedan åkte vi till den vackra dansplatsen vid sjön i Gästrike Hammarby där det som vanligt var jätteroligt då man träffade massor av gamla Storviksbekantingar. En trevlig helg men det sliter på en gammal kropp med tvådagars!

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0