Stormatch på Söndag

En av åttondelsfinalerna blir alltså England-Tyskland och vilken match det kan bli!!! Det blir inte dumt att efter helgens tvådagarsfestande att bänka sig på Söndag eftermiddag klockan 16 för att se denna match. Det blir något för Engelsmännen att bita i då Tyskland i alla fall i mina ögon är favoriter till att vinna den matchen. I en sån match med tusentals Engelsmän och Tyskar kan man ju önskedrömma om lite hederlig fotbollssång på läktaren istället för Vuvuzelor men de där blåsfanatikerna tar sig ju inte överallt, suck!

Jag tycker att det var roligt att USA och England gick vidare precis som Ghana och Tyskland även om jag också lider lite med Serbien som ju mycket väl hade kunnat få en straff. Det var ju en hands som domaren inte såg vilket ännu en gång bevisar att det vore värt att testa med straffområdesdomare i framtiden. Jag tycker hur som helst att Ghana har spelat bäst av de Afrikanska lagen så roligt att se dem gå vidare.

USA kan man väl säga är Frankrikes totala motsats i detta VM. Ett lag med anonyma spelare där alla ger allt för laget och spelar med ett stort hjärta. De var verkligen väl värda att gå vidare efter alla målchanser de skapade igår samt med tanke på hur de fick målet felaktigt bortdömt i matchen mot Slovenien. Landon Donovan är ju verkligen en spelare som tar ansvaret och brinner för att spela i landslaget. Lite motsatsen till Zlatan alltså...

Tobias Hysén är en bra gäst att ha i en fotbollsstudio då han är kunnig och bättre än sin far på att uttrycka sig om fotboll i tv. Jag håller helt med honom om att Frankrikes fotbollsförbund självklart skulle ha bytt ut förbundskaptenen även om det var mitt under VM och att spelarna borde skämmas! Sen hade "Tobbe" en klockren analys om de Afrikanska lagen som ju kombinerar råstyrka och teknik med häpnadsväckande misstag.


Även Hitler har svårt att uppskatta Vuvuzelorna!!!

Kommentarer >>
Postat av: Angelica

England - Tyskland på söndag kan bli helt galen. Jag som håller på Tyskland lär väl sitta och bita på naglarna av nervositet och spänning, haha! Men England har ju inte spelat bra alls hittills, så jag hoppas lite på att deras slarviga och dåliga spel håller i sig.

2010-06-24 @ 11:37:46
URL: http://anchis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0