VM startar

Det ska bli fruktansvärt roligt med all fotboll nu när VM börjar idag och jag som älskar studioprat kommer nog även att spela in vissa av de mindre intressanta matcherna i gruppspelet för att sen spola till paus och för/eftersnacken. Dessutom tycker jag att både TV4 och SVT har fått ihop väldigt bra laguppställningar med de som jobbar med VM som programledare, kommentatorer, experter mm.

SVT kommer glädjande nog efter OS-succén att köra med "Uppvärmningen" på webben 15 minuter före matcherna och ikväll kommer t ex Peter Forsberg att vara gäst i VM-magasinet på SVT. Så nog kommer jag att tillbringa många timmar framför tv:n på kvällar/nätter även om det fortfarande svider en del att Sverige inte är med denna gång. Vi får hoppas att det blir ett fantastiskt fotbolls-VM med härlig offensiv fotboll!


Mina tips:

Favoriter: Spanien
Utmanare: Holland, Argentina, England
Outsider: Serbien
Floppar: Brasilien och Italien
Hoppas på: Svensktränade lagen och dem som spelar roligast fotboll
Skyttekung: David Villa
Mediasnackis: Diego Maradona
Samtalsämne: Det djävulska tutljudet



Kommentarer >>
Postat av: F Persson

tycker Johanna Fränden är bäst hittills

tycker ju ungefär som dig ...och att Serbien blir intressanta framförallt Krasic

2010-06-12 @ 00:32:56
Postat av: Mattias

Ja jag tycker också att Johanna Fränden är djäkligt duktig och intressant att lyssna på. Sämst hittills är väl Staffan Lindeborg och att Mats Nyström kör lite väl mycket Lilla Sportspegeln-stuk i sin programledarroll. Hoppas Hasse Backe kommer vara med i TV4 mycket!



2010-06-12 @ 07:28:16
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Anonym

kul lista ska försöka komma ihåg den :P

2010-06-12 @ 23:06:50
URL: http://ldts.blogg.se/
Postat av: DD

Bra lista!

Att jag inte kom att tänka på det....nåväl, jag kollar matcherna och har lagt ner min blogg. Får se om jag startar i annan form en annan dag.



Fortsätter läsa din iaf. Och jag hejar på Spanien så klart! =)



2010-06-14 @ 10:30:43
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Annster

Ja, smaken är ju delad. Det går inte att förneka. Dock tror jag inte att man ska lyssna till andras kritik, utan se till att skapa sig en egen uppfattning. Bara för att flertalet ogillar, behöver inte alla göra det. Vem säger att man måste hålla med det negativa om man inte ger det en chans :)



Btw, ser att du gillar Lundell att dömma efter bilden i din header. Kanske misstar mig nu, om inte - vilket sammanträffande. Lundell är en STOR favorit :)

2010-06-16 @ 18:20:30
URL: http://annster.se
Postat av: Annster

Bra låtar, men inte några av dom bästa. Finns dem som slår mer :)



Javisst, större delen av min familj älskar honom så jag är uppväxt med lundell från start. Sen var ju Lundells pappa vän med en nära släktning så det är oundvikligt :)

2010-06-17 @ 00:14:43
URL: http://annster.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0