Lugn helg

Det blev en lugn inledning av helgen för oss då även Tina åkte på magsjukan i veckoslutet. På Lördagen så regnade det en hel del och vi gjorde inte mycket förutom att vi hjälpte Tinas mamma att frakta hem ett nytt köksbord som vi sedan skruvade ihop åt henne. Sedan lämnade vi Maxen hos henne då han för första gången på länge skulle få sova hos mormor då hon kände sig tillräckligt pigg för att orka med honom.

På kvällen hade vi ju planerat att gå ut och käka och dricka lite med Johan och Maria på stan men när både jag och Tina hade varit magsjuka så var dagsformen inte den bästa så vi blev bara hemma istället. Det var ju även Sandvikendagarna med öltält i stan och en massa annat men då det regnade kändes det inte heller lockande att gå ner på stan och kika på folk ens. Så istället blev det en lugn tv/filmkväll där vi båda somnade väldigt tidigt.

På Söndag förmiddag fick jag äntligen göra årsdebut på tennisbanan och mer om det i eget inlägg. Efter tennisen åkte vi till Tinas mamma för att hämta Maxen. Han hade som vanligt hos mormor sovit jättebra och han trivs så himla bra där med alla morbror Tims gamla leksaker att utforska. Sedan åkte vi vidare mot Storvik hem till min mamma för att fira henne på Mors dag och fika lite med brorsans familj som också var där en stund.

Max satte in denna annons till sin fantastiska underbara mamma >>

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0