Underbar sommardag

Lördagen blev en sån där fantastisk het sommardag som man kommer att längta tillbaka till när evighetsvintern kommer. Jag som aldrig kan sova ordentligt vaknade redan kl 5 och lite komiskt så fick jag snart ett sms från min morgonpigga kompis Wanke som också klivit upp då och vattnat tennisbanan i Storvik inför vår match som vi startade kl 7! Härligt att inleda dagen med 2,5 timmars tennis även om jag stundtals blev djävligt grinig på mig själv när jag spelade ojämnt som vanligt. Seger igen för Wanke vilket svider men roligt var det ändå med många grymma dueller. 

Vid lunch åkte jag och Persson ut med Jonny i hans båt på Storsjön. Vi hade ju båt i så många år i familjen så man har ju saknat livet ute på Storsjön och när det är en sån sommarvärme som i Lördags så finns det ingen härligare plats att vara på än ute på sjön där det fläktar. Djävlar vad fint det är på Storsjön med alla mysiga stugor och alla stränder, båtar mm. Vi åkte ut till Strandbaden en sväng så att jag fick säga hej till Tina och Maxen som var där vid Max mormors hyrda stuga där de tillbringade natten också. Pga tidsbrist hade vi inte tid att stanna där så länge synd nog för annars hade nog Max gärna tagit en åktur med Jonnys racerbåt men det hinner vi nog senare i sommar.

Mot eftermiddagen hem till Jonnys stuga och där tog vi våra första öl. Jag har haft en halsinfektion (som vanligt) där jag har svinont i halsen men är bra i övrigt så därför var det inte lika gott som vanligt men man har ju en stark vilja att partaja en sån här gång så efter några öl/drinkar och bedövande smärtstillande så blev det ok. Roffe och Wanke kom ut och det blev en massa roligt surr och lek med fotbollen i vattnet mm. Det kändes djävligt surt att behöva gå inomhus kl 16 när supermatchen Argentina-Tyskland började men den matchen gick inte att missa. Återkommer om fotbollen senare men måste få säga att jag verkligen unnar detta Tyskland att vinna VM!

Efter Tysklandsmatchen mot kvällen så blev det grillning där Jonny bjöd på en jättegod middag med dryck. Efter det så blev det mera badande i både sjön och badtunnan. Tiden går fort när man har kul så helt plötsligt var klockan 22 när vi bestämde oss för att åka in till Gävle. Som tur var kunde Wankes tjejkompis Anna skjutsa in oss och vi hamnade på mysiga Söderhielmska där det var smockat med folk. Kände oss plötsligt nästan nyktra men några drinkar senare var vi igång skapligt igen och avslutade natten på ett knökfullt Helt Enkelt! Sedan fick vi skjuts hem med Anna igen, så enormt skönt att slippa krångla med buss eller taxi.

En underbar Lördag helt enkelt med fyra av mina allra bästa vänner!


Kommentarer >>
Postat av: Wanke

Det var en helt fantastisk dag/kväll...mycket skratt som vanligt :D,å vilket ställe dom fått tag i Lena å Jonny...heeelt underbart!! Å hur skönt var det inte i sjön å jonnys goda mat å fotboll å sen party...går inte å få det bättre än vi hade det!! Så ett stort tack till Jonny Boy som fixade festen..å även till Anna som var så oerhört snäll å skjutsade oss hit å dit hela kvällen /natten!!

2010-07-06 @ 08:16:37
Postat av: Johan B

Ser underbart ut. Men oroväckande så deffad du är Matte! Ser ju ut som 27 år. Och Persson!! Vilka biceps..Hjälp! ;-)

2010-07-06 @ 19:15:06
Postat av: Mattias

Wanke/

Ja självklart ett stort tack till Jonny och Anna!!!



Johan B/

Kan lova att jag måste ha hållt in magen enormt mycket där eftersom jag lagom till beachsäsongen väger mer än någonsin :( Perssons biceps däremot är snudd på ännu större live!

2010-07-07 @ 13:40:19
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Webbis

Fan så härligt det där låter!!

2010-07-07 @ 17:18:43
Postat av: Lina

Oh, nu blir jag avis! ;P Göteborg verkar vara den enda staden i Sverige som inte får någon sommarvärme. Började nästan gråta igår när jag läste GTs 13-dygnsprognos :(

2010-07-07 @ 20:02:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0