Dags för semester

Blir lite sämre med bloggandet nu då jag har problem med smärtor i ena armen vilket försämras vid datorsittande. Idag är egentligen min sista arbetsdag innan jag tar semester i fyra veckor. Nu har jag redan smygbörjat semestern sedan i Onsdags då jag har VAB med Max som är förkyld. Han har en hemsk natthosta och vi vill försöka få honom frisk tills vi åker till Norrköping på Söndag så därför får han skippa dagis de här dagarna. Jag hade ju annars tänkt ta någon ledig eftermiddag med Max i vilket fall men lite trist nu att vi inte kan åka till något bad när finvädret fortsätter.

Jag brukar ofta klaga på sommarvädret i Sverige men i år har sommaren hittills varit fantastisk vädermässigt. Synd att jag valde sen semester bara för det svider som fan att läsa på Facebook om hur alla ligger på olika badplatser och har det bra när man jobbar. Borde vara förbjudet att jobba när det är över 25 grader!!! Tyvärr sjunker ju oddsen för att det ska bli sämre väder efter en lång solig period men håller alla tummar för att vi får en härlig vecka i Norrköping i vår hyrda stuga nästa vecka ihop med Johan, Maria och Theo. Om inte annat så hoppas jag verkligen för Tinas skull att det blir lite fint då hon bara får en vecka ledigt denna sommar.

Igår spelade jag och min vän Johan B vår efterlängtade tennismatch! Johan som inte spelat mycket tennis alls på sistonde och var lite ringrostig så jag fick välbehövligt stärkt självförtroende efter seger med 4-0 i set. Det var alla fall väldigt roligt att ses igen och få lira tennis i värmen. Johans fick spela med sin andraracket och efter 1 set så gick strängarna av för mig också på mitt nya Dunlop-racket. Lite surt att de går av efter två spelade matcher men har lämnat dem till en Storvikskompis nu som jag hoppas hinner stränga om dem tills matchen mot Wanke imorgon!

I Fotbolls-VM så blev det alltså Holland-Spanien i final och det känns som en trevlig final även om jag gärna hade sett något annat lag än Holland. Spanien imponerade stort mot Tyskland och Puyol var verkligen enormt duktig så han var väl värd att få göra segermålet. Jag hade ju tippat Spanien som vinnare och Holland som en stark utmanare i ett blogginlägg inför VM så lite rätt fick jag ju även om jag inte hade nämnt Tyskland som ju i mina ögon har förgyllt detta VM liksom Argentina. I finalen kommer mina tummar att hållas för Spanien!!!

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0