TV-krönika

På Spåret
Först och främst skulle jag vilja ta upp att Kristian Luuk och Fredrik Lindström blivit varma i kläderna nu och känns klart bättre som programledare och domare i På Spåret än i de första avsnitten. Framförallt är ju Fredrik Lindström underhållande och något som har blivit bättre i programmet är ju musiken måste jag säga. Annars tycker jag att frågorna är väl svåra för min kunskapsnivå förutom när det gäller sport då. Många frågor är ju av den art som vänder till sig folk från tidigare generationer än min så det känns skönt att man ändå i ett sammanhang fortfarande kan kalla sig "för ung"!
***
Någon som vet vart TV4 har gjort av serien Flashforward som avbröts mitt i säsongen???
***
Mad Men
Den mest hyllade serien ifjol var nog Mad Men som jag aldrig har sett. Vi hade spelat in de två första säsongerna på vår digitalbox men sen kraschade den och allt var borta. Tack vare att Kanal 9 för några helger sedan maratonsände de två första säsongerna igen och även har kört igång säsong 3 så har vi massor av episoder att kolla på när vi väl kommer oss för det. Är det någon som har sett Mad Men och kan intyga seriens storhet?
***
David Hellenius måste ju vara den överlägset bäste programledaren i Sverige!
***
Dexter Säsong 4
Då har jag tittat klart på den senaste säsongen av Dexter som är de senaste årens bästa tv-serie enligt mig! Utan att avslöja alltför mycket så kan jag säga att jag fortfarande är lite skakig över avslutningen av serien men ser förstås fram mot nästa säsong oerhört!!!
***
True Blood var verkligen en serie som började bra men som urartade, tyvärr!
***
Mästarnas Mästare
Jag som sportfantast gillar verkligen det här programmet med spännande profiler som Tomas Brolin, Patrik Sjöberg och Stefan Holm i deltagarlistan men några av de andra "mästarna" hade väl kunnat kännts mer spännande. Jag är inget stort fan av Micke Leinegaard men som programledare för detta program sköter han sig helt ok och roligt att få se t ex Tomas Brolin visa upp en lite gladare mer sympatisk sida av sig själv då han annars har framstått väldigt butter i intervjuer de senaste åren.
***
Framöver ser jag fram mot sista säsongen av Lost och så kommer ju Jack Bauer tilllbaka!!!

Kommentarer >>
Postat av: Jerpa

http://www.tv4.se/flashforward



Flashforward har tagit en paus i USA, och därmed kan inte heller TV4 visa nya avsnitt.

Enlig uppgift ska nya program börja visas i USA i mars.

2010-01-23 @ 10:30:03
URL: http://www.jerpa.se
Postat av: cicci

instämmer angående på spåret..resten har jag inte spanat in=)

2010-01-23 @ 23:14:09
URL: http://cicci79.blogg.se/
Postat av: ullisar

jag vet inte varför men jag får kli av stefan holm. det är skillnad på vinnarskalle och överlägsenhet. å då menar jag inte överlägset bäst, utan en tro på att man är det...



i övrigt håller jag med dig. iaf ang På Spåret. det är på tok för svårt, men jag gillar proglamledarduon nu när dom slappnar av lite. Mad Men har jag aldrig sett och Dexter bara lite grann så där har jag inget att komma med.

2010-01-31 @ 20:55:42
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0