Update

Det känns som om det varit lite fullt upp på sistonde och jag har inte heller haft någon blogglust men slänger iväg en stressad uppdatering. Jag har bland annat varit i Sundsvall på konferens med jobbet förra veckan där vi var insnöade på Bergshotellet i Sundsvall. Konferensen handlade förstås om Integration och de stora förändringarna som kommer att ske i slutet av år 2010! Det kommer att innebära stora förändringar vilket på många sätt är bra men man undrar ju lite över hur t ex Arbetsförmedlingen kommer klara av sitt nya uppdrag mm. Dessutom innebär det mycket förändringar för mitt yrke och jag funderar just nu rätt mycket på vad jag vill arbeta med i framtiden.

I helgen som var så firade jag min mor som fyllde 68 år och även min kompis Roffe fyllde år och samlade grabbarna för lite fika med fotboll på tv:n där Man United imponerade stort vid segern över Arsenal med 3-0!! Apropå födelsedagar så fyller ju min brorsdotter Olivia hela 15 år idag och jag hoppas verkligen att dagen blir ok för dig även om vi alla förstås hoppas att du slipper fira fler födelsedagar så här pass sjuk på ett barnsjukhus!! Hur som helst ett stort grattis till dig lia och hoppas att vi snart kan ses igen så vi får fira dig!!!

Nu har jag stressat rejält på jobbet idag för att hinna med en massa innan vi imorgon (ons) åker på ännu en konferens i Stockholm. Vi kommer att bo väldigt centralt vid Hötorget och på kvällen hoppas jag kunna få tid att träffa några av mina gamla skolkompisar vilket ska bli djävligt roligt! Tyvärr innebär konferens ännu mer svullande och med helgens alla kalas så är min beach 2010-form verkligen på väg åt helt fel håll just nu!!! Nu ska jag skynda mig och traska till dagis för att hämta min älskade son och sedan ska vi ha en grabbkväll då Tina jobbar kväll!

Kommentarer >>
Postat av: ullisar

äsch, satsa på en beachsäsong i skuggan! eller, strunt i dom där extrakilosarna (som jag är övertygad säkert inte är något problem nån annanstans än i din egen skalle :) och njut av Max glädje i solen och sanden!



jobbigt med så mycket jobb. men, å andra sidan: skönt att ha nåt att göra. tur du kan slappnas med lite kvalitetstid med älskade ungen då iaf. det är bästaste uppladdningen tror jag?



tjo!

2010-02-03 @ 00:10:24
URL: http://ullrika.se
Postat av: Johan B

Kul att ses igår. Du var ju lika trimmad som vanligt så några extrakilon såg då inte jag.

2010-02-04 @ 18:04:33
Postat av: Mattias

Ullisar/

lyder nog dina råd verkar det som :)



Johan/

Djävligt roligt att ses igen och tyvärr missade du ju att Jocke dök upp senare och du vet ju hur mycket sjuka roliga berättelser man får höra då :) Sen flängde Jocke och jag runt lite i Sthnatten o skjutsade hem de andra innan jag tog mitt tredje hamburgermål med strips på 12 timmar vid 01-tiden på Mcdonken på Sveavägen. Hörs!

2010-02-05 @ 12:55:22
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: DD

Beach 2010?



Kör "Beach badboll 2010" ist. Den formen är LÄTT! ;D



Ha skoj i Stockholm. Hötorget är ju krypavstånd till det mesta. Särskilt fulkrogarna på Kungsgatan.



2010-02-05 @ 13:00:55
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej.



jag läser filmkunskap i sthlm och gör ett

skolarbete där jag frågar 100bloggare

vilken film du ser fram emot att se på bio 2010???



// puss och kram

2010-02-06 @ 16:49:47
URL: http://addan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0