Söndagsmorgon

Det har ju gått några dagar sedan Tina var magsjuk så jag trodde nog vi skulle klara oss men nu har Max blivit sjuk och har kräkts fyra gånger bara nu på morgonen! Själv känner jag lite magknip och illamående men det kan lika gärna vara en sån inbillning för att man så ogärna vill bli sjuk, vi får se. Nu ska vi se till att ta hand om Maxen som alltså får sin tredje magsjuka efter nyår stackars killen men det är ju såna tider nu så inte oväntat heller när folk på dagis ideligen är sjuka. Nu ska jag proppa i mig vitpepparkorn och göra allt för att klara mig men det blir nog svårt att klara sig en andra gång, vi får se.

Jag har ju skrivit massor om OS-kvällen igår redan men tänkte nämna lite om melodifestivalen också. Det känns som om man ofta säger/skriver det men årets deltävlingar är absolut de sämsta på flera år. Väldigt svaga låtar och det kan väl vara roligt att man försöker ta in lite annan sorts musik än schlager men då får låtarna gärna vara bättre än de som är med i år. Lite trist också för nu är det inte en enda vanlig schlagerlåt med i år av den sorten som t ex Linda Bengtzing, Sanna Nielsen m.fl. brukar leverera. Darin var bäst igår och sen att den Nordman/Sarek inspererade barntrallslåten gick till final var inte oväntat heller med tanke på motståndet.

Utomhus är det verkligen ingen överdrift att påstå att det är snökaos just nu och dessutom kallt som fan fortfarande. Det här måste vara den längsta kallaste snöigaste vintern sedan Gustaf Vasas tid känns det som och jag är så sjukt less på denna vargvinter! I nästa liv ska jag födas som en björn så att jag får gå i ide över vintrarna men då helst inte som en Grizzlybjörn då de bara lever på lax, urk!! Nä, nästa vinter vill jag ha en långresa utomlands att drömma om i januare eller februari då det gör mycket att ha något sånt att se fram mot. Idag hade jag tänkt att vägra sätta min fot utanför dörren men några snöskottningar får det nog bli och sedan är det ju ett måste att köpa kvällstidningarna för att frossa i skidåkarnas segerglädje.

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0