Kallas härliga OS-guld

Vilken härlig skidkväll det blev igår!!! Otroligt imponerande lopp av Charlotte Kalla på sin favoritdistans och vad skönt att hon nu har det där efterlängtade guldet som ingen kan ta ifrån henne vilket även bådar gott inför fortsättningen av OS!! Det finns få idrottsmän/kvinnor som jag hade unnat detta så mycket som denna fantastiska skidtjej som har gått samma charmkurs som Sanna Kallur vilket jag föredrar framför Zlatandivighet alla dagar i veckan!

Samtidigt tycker jag väldigt synd om både Marcus Hellner och Anna Haag som båda förmodligen gjorde sina livs lopp igår eftersom det är en enorm skillnad på en vanlig WC-tävling jämfört med detta. Fantastiska insatser av båda två men den där fjärdeplatsen känns ju så snöplig och speciellt för Hellner som tog ut sig som bara han kan göra. Även Johan Olsson gjorde ju ett kanonlopp och precis som SVT´s Jonas Karlsson sa igår så unnar man ju även honom en stor framgång då han haft rejält missflyt vid stora mästerskap under några tillfällen.

Jag tycker återigen att tv-sändningen av skidloppen känns märklig och kan inte förstå varför tv-bolaget inte hade en till mellantid exempelvis vid varvningen vid 5 km på damernas 10 km? Dessutom tycker jag inte att Jacob Hård behöver vara så SVT-aktigt korrekt hela tiden och ursäkta sig för att de bryr sig mer om Marcus Hellners mellantider än en åkare i bild som inte kommer med på top 50 i resultatlistan. Hur som helst, det blev en fantastisk skidkväll igår som man kommer leva gott på ett tag!!!

TILL SIST  ***

- Tror jag att Niklas Wikegård ibland lider över att "behöva" kommentera damhockeyn.
- Lite märkligt att Tre Kronor tränade igår utan att matcha ihop några femmor?
- Har sett Rysslands troliga formationer på ett forum, oj oj oj!!!
- Jag led verkligen med Petter Norrtugg igår.......INTE!!!!!
- Ingen hockeyälskare missar väl Bjurmans blogg på Sportbladet?
- Fast jag led lite med Norge igår MEN med ett leende på läpparna!
- Södergrens icke-form är ju ett stort orosmoln inför staffetten.



Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0