Tidig Lördagsmorgon

Sömnbrist
Det blev en riktig pissnatt det här och nu var det otroligt längesen jag sov mer än 5-6 timmar en natt. Denna natten somnade jag väl ca kl 01:30 och gav sen upp att försöka sova vid kl 05:00 pga att Max den stackaren är väldigt förkyld och hostar mycket. Dessutom far han ju runt i sängen som en virvelvind när han kommer in till oss och älskar att ligga med Tina som huvudkudde och trycka mig ur sängen med fötterna i ryggen, grrr. Inte underlättar det sömnen att jag är på väg att bli förkyld heller med en genomsvälld hals och tyvärr vill jag inte gå ner till soffan på nedervåningen heller där Tinas lillasyskon Nathalie och Tim sover de senaste dygnen. Där har vi två personer som skulle kunna tipsa mig och Max lite hur man sover till klockan 12 på dagen istället för att kliva upp vid 6-tiden.

Förkyld Max
Så djävla trist att Max blev förkyld nu när vi tänkte ha lite 3-årskalas för honom imorgon vilket hade varit ett skönt roligt avbrott mitt i all annan skit. Det är ju en tuff tid för Tina och syskonen nu när deras mor har gått bort och jag tycker synd om Tina då det av lite speciella skäl blir extremt mycket praktiskt som mestadels just hon måste fixa nu på kort tid istället för att kunna få bearbeta sorgen. Nu är det alla fall klart med begravning, dödsannnons och en massa annat men mycket återstår ju och om Jettes lägenhet med alla grejer måste tömmas före jul känns det inte som någon höjdare lär jag säga. Fast försöker vi hjälpas åt så går det väl på något sätt.

Om Idolfinalen
Igår var det Idolfinal men medan Tina med syskonen kikade på den så valde jag att se några avsnitt av Sons of Anarchy i sovrummet istället. Såg ändå snuttar av finalen som vi har inspelad men tycker inte den kändes så spännande och vad jag hörde så tycker jag inte att varken Jay eller Minnha gjorde något bra låtval när de fick välja en egen glänsarlåt. Rättvist ändå att Jay vann och nog tycker man att han borde ha en bra framtid som rocksångare i något ganska stort band medan många av de andra idolerna nog får vänja sig med att deras 5 minuter i rampljuset snart är över. Andreas Weise kan jag nog tänka mig kommer dyka upp i en massa tv-program i framtiden och bli nån slags artist som kan göra lite allt möjligt.

Nobelfesten
Skrev ju på Facebook igår att "om den kinesiska äldre damen vid Prins Daniels sida kan få honom att tycka att kvällen är rolig så bör hon få Nobelpriset" och så är känslan. Herredjävlar vilken tråkig tillställning det där måste vara och att SVT en Fredagskväll slänger upp en mastodontsändning av Nobelfesten i huvudkanalen istället för t ex SVT24 känns ju rätt märkligt. Jätteroligt att titta i 6-7 timmar och höra kommentatorerna säga -"Här sitter en 79-årig Professor från Tyskland och äter förrätten, till bordskavaljer har han Prinsessan från Luxemburg" och så vidare. Sedan måste ju Prins Daniel och de andra genomlida urtrista tal, kvinnor som skriker med gälla röster (Opera) och mycket annat trist också. Fast detta var ju livet han valde när han blev kär i Viktoria så bara att bita ihop Danne men nog tror jag att du hade fan så mycket roligare på Lillsvedsfesterna allt!

Lördagsplaner
Jag har länge bara suktat efter en Lördag eller Söndag där man absolut inte gör någonting och kanske kan titta på Vinterstudion i några timmar. Fast med en 3-åring som har väldigt svårt att aktivera sig själv så blir det ju sällan så och nu finns det ju dessutom saker som måste göras. Förhoppningsvis så är Max tillräckligt pigg för att kanske få hälsa på Farmor och hennes "gubbe" i Storvik en stund på dagen och hjälpa dem klä granen mm. Då måste jag nog städa lite men även kanske bara ta det lite lugnt. Jag hoppas även Tina och syskonen kan bara få va lite grann även om fixlistan är lång. Jag hoppas även att allt går bra nu för Linda och Jerker som vad jag förstod fick åka hem från BB med Mileon igår. Sköt om er nu så får vi snart hälsa på underverket!

Ha en trevlig helg!!!

Kommentarer >>
Postat av: Anonym

- ja hellre jay än minnah! hoppas max är bättre nu :) ha det bra :)

2010-12-14 @ 15:37:18
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0