Julen är över

Julen var väl helt ok men jag tycker det är skönt att den är över. Även om jag absolut inte går omkring och är deppig på julen så är julafton ändå den dag på året då man allra mest påminns om att vissa familjemedlemmar inte längre finns med oss. Sedan är jag rätt allergisk mot den här masshysterin som finns då alla i sin iver att finna den perfekta julen stressar mm. så att den för många bara blir jobbig. Jag behöver inte ha någon perfekt jul utan är glad bara om man kan ha en trevlig dag/kväll ihop med lite god mat och många paket till barnen.

Vi firade jul hemma hos oss och glädjande nog kunde Linda och Jerker komma med nyfödda Mileon. Dessutom var min mamma med och Tinas lillebror Tim. Det var som sagt en helt ok julafton och framförallt var det ju roligt att se Max exhalterad över alla paket. Min fd arbetskollega Lena ryckte in som tomte och gjorde det storstilat så att Max fortfarande pratar massor om tomten som kom förbi. Max fick förstås massor av julklappar och jag får återkomma till det i något eget inlägg senare.

Juldagen har alltid varit den dag på julen som jag har sett fram mot mest då den i ca 20 års tid alltid innebar umgänge med stort kompisgäng med sportaktiviteter på dagen och partaj på kvällen. I år blev det ingen rinkbandy men istället en rolig mjuktennis mot Wanke på förmiddagen. Något party på kvällen kändes aldrig aktuellt och även om jag ibland kan sakna det här att dra ihop ett stort kompisgäng för fest på juldagen så är det ju också en härlig känsla att bara vara med familjen i jul också.

Hoppas alla jag känner har haft en helt ok jul och god fortsättning!

Kommentarer >>
Postat av: ullisar

jotack, vi har haft en bra jul. skönt att läsa att även er var under omständigheterna okej!

2010-12-30 @ 21:12:02
URL: http://ullrika.se
Postat av: Nettan

Jag har haft riktigt okej jul! Hemma hos Tomas och hans Helén. Dom jobbade hela helgen så jag skötte marktjänsten. Det blev ett lagom litet julbord.

Lugnt, skönt och rogivande, precis som jag alltid har önskat mig.

Kram

2010-12-31 @ 08:13:42
URL: http://granbelladonna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0