Vulkanen from hell

Först måste jag skriva att jag är mycket väl medveten om att det finns värre saker i livet än att missa en resa och förlora lite pengar. Kanske viktigt att skriva detta då det i våra kvällstidningar framstår som om tredje världskriget har brytit ut. Fast visst känns det just nu djävligt surt att vår Barcelonaresa kanske blir inställd pga att en vulkandjävel som sovit sedan 1821 plötsligt vaknar till liv och skapar ett kaos utan motsvarighet i historien vad gäller flygtrafiken.

Från början så skrattade man ju visst åt det hela och tänkte att det ju var en djävla tur att det inträffade några dagar innan vi skulle åka men nu är man ju rejält orolig för att resan verkligen inte kommer att bli av. Fan, jag tycker att jag har haft så djävla mycket otur med mycket i mitt liv de senaste åren både små och stora saker så det känns ju helt enkelt djävligt trist om denna 8-dagars tripp till Barca med polarna inte blir av.

Sedan är det allt krångel med förbokad lägenhet, hotell, flygbiljetter, tennisbiljetter mm. som vi måste börja fundera på hur vi ska lösa. Pengar är ju inte heller allt men trist att både gå miste om resan och en hel del pengar om det blir så. Vi får avvakta och se vad som händer i helgen men på Söndag kväll måste vi ju ta beslut om avbokningen av hotellet åtminstone. Sedan har jag polare som är i Barcelona nu också men vad jag har hört så verkar det inte gå någon större nåd för dem där nere just nu alla fall.


Kommentarer >>
Postat av: pangis

Ja du verkar vara förföljd av livets jävligheter just nu! Jag håller tummar och tår för att ni kommer iväg för det förtjänar du verkligen efter den här vinter/våren!



En kollega till mig kom inte iväg till Las Vegas idag, dom skulle bila runt vår servicechef sitter fast i Turkiet och två av våra rektorer på gymnasieskolan sitter fast i Spanien.. Alltså.. Vad gör man??



2010-04-17 @ 15:57:57
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Linda

Ja sådan otur du verkar drabbas av, tycker så himla synd om dig o gänget du ska åka med. Hoppas verkligen ni kommer iväg ändå på något vis, att vulkanen ger med sig - men då får man hålla tummarna att inte den andra vulkanen börjar spy ur sig - då kommer ni ju inte hem istället. Ha ha!

2010-04-17 @ 18:15:52
Postat av: Anna Linda

ja trist är det Mattias! Hoppas bara att Eyjafjallajökull inte är aktiv i 13 månader som sist.... och att Katla inte vaknar, då först är det illa. Men jag hoppas hoppas att vindarna vänder lite så flyget kan komma igång igen!



2010-04-18 @ 20:09:09
Postat av: ullisar

Har läst ikapp mig en del hos dig. Mycket intressanta fotbollstankar som vanligt, och naturligtvis blåser molnet bort (blåsblås, hjälper till) så du får se världens bäste fotbolsspelare live om bara ett kort tag. Å nä. Jag menar naturligtvis inte Malmösonen.



Olivias begravning beskriver du vackert och värdigt. Herregud. Jag fattar inte hur hennes föräldrar klarar vardagen. Ofattbart starka är dom var för sig. Starka, som lilla Lia. Hos oss är det fler och fler borgerliga begravningar nu. Passar mig som icke-troende bättre än en präst som talar om Guds kärlek i ett sorgens kaos.



Max öron låter nänänä. Stackars!!! Både honom och er. Men jag har hört att när väl trumhinnan spricker så gör det lite mindre ont. Efteråt alltså. Men innan des... lille lille Maxen...



Slutligen. Jag tänkte genast på ischias när jag läste om din fot (har väl snöat in på den iom mitt eget pågående ryggjeflighetsblä) och tänkte rekommendera McKenzie-övningar. Att betala över femhundra spänn för ett besök hos sjukgymnast låter helt galet!? Har du högkostnadskort? Jag betalar en hundring hos min sjukgymnast. Iofs bara för 20 minuter, men iaf!? Nå. McKenzie kan hjälpa dig direkt och akut. Googla, eller maila mig om du inte hittar och vill ha hjälp! Det är inget farligt, inte ens avancerat eller särskilt ansträngande.



Om vi inte "hörs" innan ni åker: trevlig resa! Och tumhåll till Tina å jobbet - hälsa det!!

2010-04-19 @ 00:39:47
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0