På bättringsvägen

Efter en vecka där alla tre blev rejält förkylda samt att Max då ännu en gång fick öroninflammation med sprucken trumhinna så är vi nu på bättringsvägen skönt nog. Tack för tips om huskurer men när stackars Max hade sprucken trumhinna igen så finns det ju inget annat att göra än att ge honom penicillin igen (tyvärr!!!) Nu blir det så småningom ny remiss till öronkliniken igen och jag gissar att det kommer att bli en operation denna gång för något måste ju göras. Skönt att Max är piggare alla fall och förhoppningsvis kan han återgå till dagis på Måndag.

Jag har haft ännu en vecka utan träning som ju gör mig väldigt frustrerad men det är ju bara att acceptera läget med min fot. Jag har besökt en tredje sjukgymnast nu som tog 550 kr för 45 minuter och han konstaterade ju ungefär samma sak som min bortresta sjukgymnast att fotproblemet beror på nerver i benet, ryggen och foten. Känns inte direkt som det här besöket var värt 550 kr men kan minsta lilla behandling göra att jag kan gå i Barcelona utan att få allt för ont så är det ju värt mycket. På Måndag ska jag till "min sjukgymnast" igen och hoppas det ska hjälpa en hel del innan resan.

Vi har ju haft mycket motgångar med det mesta de senaste två åren känns det som men något som är roligt just nu är att Tina alla fall har blivit kallad till två jobbintervjuer de närmaste dagarna. Vi håller tummarna för att det kommer att gå bra och att det denna gång inte är någon nackdel att vara småbarnsförälder som på jobbintervjun för någon vecka sedan. Det vore ju så skönt för min flickvän att komma bort från sitt nuvarande jobb inom äldreomsorgen så håll tummarna! Själv har jag också börjat funderar lite på min yrkesframtid och får se vad jag kommer fram till. Skulle tom kunna tänka mig att plugga något på gamla dar även om det svider ekonomiskt, vi får se vad jag kommer fram till.

Kommentarer >>
Postat av: Viktorselina

Very nice and well designed web site. Great content and a fascinating read, keep up the good work and looking forward to more in the future.

2011-11-21 @ 11:25:01
URL: http://viktorselina.blogmentions.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0