Piggare Max

Efter att ha fått kämpat lite med de första penicillindoserna så fungerar det nu mycket bättre att ge Max sin ciiin (medicin). Skönt nog så är Max mycket piggare nu och är tillbaka på sitt älskade dagis igen. Han har också sovit bättre de sista nätterna nu när han sovit mellan oss i sängen.

Tina har shoppat lite nya prylar till hemmet och köpte en sån tripp-trapp-stol på blocket för 150 kronor så att Max själv kan klättra upp och ner från stolen när det är dags för mat/mellis. Sedan köpte hon en pall på Ikea så att Max numera kan vara med lite bättre vid diskbänk/tvättställ mm.

De här två prylarna slår ut alla leksaker i världen just nu verkar det som och på förskolan säger de också att Max är helt galen i att klättra eller gå i trappor hela dagarna. Vet inte vem av oss han har fått det ifrån men det är väl inget ovanligt när det gäller barn i den här åldern gissar jag.

Imorse svor Max för första gången också. Tv:n i sovrummet hade puckat ur under natten och när jag skulle fixa den genom att fabriksåterställa digitalboxen svor jag och sa FAN. Härmapan Max sa då genast SAAN. Nu lär man vakta sin tunga några år framöver.Kommentarer >>
Postat av: DD

mycket normalt i den åldernmen det där med medicin - det har alltid funkat med att smyga ner den i vällingen ;)2009-09-23 @ 15:34:06
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Pangis

Man riktigt ser hur han försöker ta sig upp i trädet:-)

2009-09-23 @ 21:11:37
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: ullisar

gött att han kryas sig!

kramas honom lite från Maali :)

2009-09-30 @ 03:27:28
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0