Här är ditt liv

I helgen börjar ju SVT att sänd programmet Här är ditt liv med Ingvar Oldsberg som programledare. Som den gamla dinosaurie man är så minns jag hur vi i familjen bänkade oss framför detta program i början av 80-talet när den numere avlidne Lasse Holmqvist ledde programmet.

Det här är en typ av program som jag älskar att titta på och med Ingvar Oldsberg som eminent programledare borde det ju bli en succé. Förhoppningsvis blir det gäster som man själv tycker är intressanta och det ska bli speciellt roligt att se kidnappningarna.

Några fler som ser fram mot detta program?


Kommentarer >>
Postat av: ullisar

jo, jag tittade också. och tyckte såklart det var bra. oftast. men på den tiden fanns det inget annat att se... frågan är om det blir lika bra nu när vi svämmas av info om kändisar i alla möjliga och omöjliga mediaformat. tror du kanske inte det kan bli "lite för mycket"? jag är tyvärr rädd för det.

2009-09-06 @ 00:08:37
URL: http://ullrika.se
Postat av: Mattias

Ja det blir ju kanske lite annorlunda nu än på 80-talet men vi får väl se. Roligt med kidnappningarna och just det här när överraskningsgäster kommer fram tyckte jag var roligt då alla fall.

2009-09-07 @ 15:02:56
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0